kaynak olarak ekleyin
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kısa süre önce trafiğe açılan Şehir Hastanesi ve Azerbaycan Bulvarı Köprülü Kavşaklarında devam eden peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.
Vali Şıldak, çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını belirtirken, Mardin yolundaki Göbeklitepe Köprülü Kavşağında ise bir hafta sonra köprü üzerinden tek yönlü trafik akışının sağlanacağını açıkladı.
Şanlıurfa Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Vali Hasan Şıldak’ın kentte ulaşım açısından önemli noktalarda devam eden çalışmaları incelediği belirtildi.
Valilikten yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Vali Hasan Şıldak kısa süre önce trafiğe açılan; Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı ve Azerbaycan Bulvarı Köprülü Kavşağı Peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Vali Şıldak, bu iki noktadaki bütün çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Ayrıca, Mardin Yolu üzerinde çalışmaları devam eden Göbeklitepe Köprülü Kavşağında da bir hafta sonra köprü üzerinden tek yön olarak trafiğin verileceğini belirtti.”


0 Yorum