kaynak olarak ekleyin
KARAKÖPRÜ- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, merkez üssü Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi olan 5,4 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
Kent merkezinin yanı sıra .çevre illerde de hissedilen deprem, bazı ev ve ahırlarda hasar oluşturdu.
Vali Şıldak beraberinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Naci Aldemir ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile depremin merkez üssü Pınarbaşı ve Büyük Akziyaret Mahallelerine gitti.
Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Şıldak, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğüne vurgu yapan Vali Şıldak “Okul ve camilerimiz ile konut ve diğer binalarda oluşan hasarların tespiti ve Vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması için sahada yürüttüğümüz çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Tarama ve tespit çalışmalarımızla birlikte hasar tespit çalışmalarını da hızlı şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.
Kaynak: Vejdi Uluç

0 Yorum