kaynak olarak ekleyin
Narin Güran’ın ölümüne ilişkin davanın yeniden görülmesini isteyen Arif Güran, 19 Eylül’de Diyarbakır’dan Ankara’ya doğru adalet yürüyüşü başlatmıştı.
Güran, yürüyüşünü Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tamamlamayı ve sesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırmayı hedefliyor.
GÜRAN: URFA HALKINDAN TEK RİCAM VAR
Güran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şanlıurfa halkına çağrıda bulundu. Günlerdir Siverek, Hilvan ve Şanlıurfa’da vatandaşların kendisini yalnız bırakmadığını belirten Güran, kızının dosyasına sahip çıkılmasını istedi.
Güran paylaşımında, “Narin için çıktığım adalet yolunda yürümeye devam ediyorum. İlk günden bu yana beni yürüyüşümde yalnız bırakmayan Siverek, Hilvan ve Urfa halkına bir baba olarak ricada bulunuyorum. Bu dosyaya sahip çıkın, Narin’in adalet arayışında yanımızda olun. Sesimi Cumhurbaşkanına ulaştırın.” ifadelerini kullandı.
“AYAKLARIMIN HEPSİ PATLAMIŞ”
Yürüyüş sırasında zorlandığını belirten Güran, buna rağmen Ankara’ya ulaşmak için yürümeye devam edeceğini belirterek, “Şu an çok kötü bir durumdayım ve ayaklarımın hepsi patlamış. Ama ne olursa olsun yine yürüyeceğim. Bir babanın Cumhurbaşkanına yürüdüğünü söylemesi. Allah sizden razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.


0 Yorum