kaynak olarak ekleyin
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ŞUTSO) gerçekleştirilen meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinin ardından başkan adaylarından Serhat Gerger açıklama yaptı.
13 bin 160 kayıtlı üyesi bulunan ŞUTSO’da başkanlık yarışı için Serhat Gerger beyaz, Ali Eyyüpoğlu yeşil, Abdullah Melik mavi, mevcut Başkan Mehmet Doğan Yetim ise sarı pusulayla yarıştı.
Seçimlerde en fazla meslek grubunda çoğunluğu sağlayan liste mevcut Başkan Mehmet Doğan Yetim’in sarı listesi oldu. Serhat Gerger ve Ali Eyyüpoğlu kendi meslek gruplarından çıkmayı başarırken, Abdullah Melik ise kendi grubundan meclise giremedi.
Seçimlerin ardından dün akşam başkan adaylarından Ali Eyyüpoğlu adaylıktan çekildiğini duyururken, bugün de Serhat Gerger’den dikkat çeken bir açıklama geldi.
“PARA KARŞILIĞI DESTEK İDDİALARI AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMALI”
Gerger, yaptığı açıklamada sandık kurulmadan zafer ilan edilmesinin üyelerin iradesini hiçe saymak olduğunu belirterek, seçim sürecinde gündeme gelen para karşılığı destek iddialarının açıklığa kavuşturulması gerektiğini ifade etti.
“SEÇİM BİTER, İNSANIN ADI KALIR”
Koltuk uğruna itibarın harcanmaması gerektiğini vurgulayan Gerger, “


0 Yorum