kaynak olarak ekleyin
Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu olma özelliğini taşıyan Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu, binlerce sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Asya ile Avrupa'yı bir araya getiren organizasyonda Şanlıurfalı sporcu Eyyüp Yabatu da elde ettiği dereceyle dikkat çekti.
143 ülkeden binlerce atletin katıldığı maratonda mücadele eden Yabatu, parkuru 2 saat 52 dakika 32 saniyede tamamladı. Başarılı sporcu, elde ettiği dereceyle kendi yaş kategorisinde ödül almaya hak kazandı.
Maratonun ardından başarısını paylaşan Yabatu, elde ettiği derecenin kendisi için büyük mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, bu süreçte kendisine destek veren ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.
Yabatu'nun uluslararası katılımlı organizasyonda elde ettiği başarı, Şanlıurfa'da da gururla karşılandı.


0 Yorum