Şanlıurfa’da herkes zam yaparken o indirim yaptı! Yarı fiyatına tıraş ediyor

Şanlıurfa’da yeni iş yeri açan bir berber, saç ve sakal tıraşını 200 TL’ye yaparak vatandaşın bütçesine destek oluyor.

Şanlıurfa’da herkes zam yaparken o indirim yaptı! Yarı fiyatına tıraş ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa’da hayat pahalılığı her geçen gün vatandaşın cebini zorlarken, bir berberin başlattığı kampanya dikkat çekti. 

Karaköprü’de yeni iş yeri açan 31 yaşındaki Mesut Alpay, saç ve sakal tıraşını piyasa fiyatlarının yaklaşık yarısına, 200 TL’ye yapıyor.

10 YILLIK BERBERDEN DİKKAT ÇEKEN KAMPANYA

Karaköprü ilçesi Balıkayağı Bulvarı 404. Cadde üzerinde yeni iş yerini açan Alpay, yaklaşık 10 yıldır berberlik yapıyor. Yeni iş yerinde farklı bir fiyat politikası uygulayan Alpay, saç ve sakal tıraşını 200 TL’den gerçekleştiriyor.

Birçok işletmenin artan maliyetler nedeniyle fiyatlarını yükselttiği dönemde böyle bir kampanya başlatan Alpay, özellikle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor.

Alpay'ın bu adımı, gazeteci Rıdvan Ortakkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ortakkaya'nın paylaşımında, Alpay'ın daha fazla kazanmak yerine daha çok insana ulaşmayı hedeflediği vurgulandı. 

“DAHA ÇOK İNSANA FAYDAM OLSUN”

Kampanyanın amacının daha fazla para kazanmak olmadığını belirten Mesut Alpay, asgari ücretle çalışan ve ailesinin geçimini sağlamaya çalışan vatandaşları düşündüğünü ifade etti.

Alpay, düşüncesini şu sözlerle anlattı:

“Günde 10 kişi tıraş edeceğime 20 kişi ederim. Biraz da kendimden ödün veririm. Yeter ki insanlara faydam dokunsun.”

KÜÇÜK BİR İNDİRİM, VATANDAŞA DESTEK

Özellikle çocuklarını tıraş ettirmek isteyen ailelerin de ekonomik şartlar nedeniyle zorlandığına dikkat çeken bu kampanya, esnaf dayanışmasının güzel bir örneği olarak değerlendirildi.

Şanlıurfa’da herkes zam yaparken o indirim yaptı! Yarı fiyatına tıraş ediyor
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.