Karaköprü Belediyespor tesislerinde ilk antrenmana çıktı

Erzurum kampını tamamlayarak şehre dönen Karaköprü Belediyespor, yeni sezon öncesi kendi tesislerindeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Besin durmuş, Şanlıurfa ve Erzurum’daki kampı değerlendirdi.

Karaköprü Belediyespor tesislerinde ilk antrenmana çıktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor, dün akşam saatlerinde kendi tesislerinde bir araya geldi. Teknik heyet ve futbolcuların tam kadro katıldığı günün antrenmanı yaklaşık iki saat sürdü.

Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibinin tüm futbolcularla birebir ilgilendiği antrenmanda futbolcuların yüksek performans sergilediği gözlenirken, çalışmanın 2 hafta devam edeceği belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR BESİN DURMUŞ ERZURUM KAMPINI DEĞERLENDİRDİ

İlk kamplarını Şanlıurfa’da gerçekleştirdiklerini dile getiren Teknik Direktör Besim Durmuş, 2. Kamp Erzurum’da 3 hazırlık maçı yaptığını dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

  “ilk etabımızı burada yapmıştık. 2. Etabımız için Erzurum’a 13 günlük bir kampa gittik. Yüklemeleri orada yaptık. Bunun akabininde 3 tane hazırlık maçı yaptık. Çok sakat olmadan çok sorun yaşamadan, çok iyi çalıştık. Kendimizi hem iyi hissediyoruz. Hem arkadaşlığımız hem dostluğumuz pekişti, yeni sezon hedefleri ile ilgili hem birlikte konuşmalar yaptık, hemde 3 tane maç oynadık. Amasyaspor, Vanspor ve 1461 Trabzon fk oynadık. Maçlarımız arasında ilk maçtan son maça doğru oyun karakteri oyun içindeki davranışlar gelişerek yukarıya geldi. Sonuca bakmaksızın son maçı çok iyi oynadık. Kampın finali… moral motivasyon üst seviyede oldu. Sakatlık yaşamadan, 2-3 gün izin verdikten sonra burada 3 ve son etaba giriyoruz. Maçlarımız başlayacak burada güçten ziyade, güç olarak belli bir seviyeye geldik. Şimdi takım taktiği ile ilgili, oyun için davranışlar ile ilgili…  hem 2 tane hazırlık maçımız var. Bir tanesi Cumartesi Günü Osmaniye spor ile maç haftasıda Mardinspor ile hem o maçlarda yapmak istediğimizi ortaya koymak istiyoruz. Hemde burada kendi evimizde kendi sahamızda daha çok lig yaklaştı, her şeyin farkındayız, daha öz güvenli daha ciddi daha iyi hazırlanarak. Dört gözle maçları bekliyoruz. Bu dönem hepsinden daha önemli… o anlamda inşallah 3 etabımızda 1 ve 2 gibi kazasız, belasız, sakatlık olmadan hazırlanırız. Her şey artarak daha iyi hale dönüşüyor.”

URFA’DA İKİ HAZIRLIK MAÇI

26 Ağustos Cumartesi Günü Faruk Çelik Stadında Osmaniyespor ile 3 etapta ilk hazırlık maçına çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip 2 eylül’de ise Mardinspor’u konuk edecek.

Karaköprü Belediyespor tesislerinde ilk antrenmana çıktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.