İmzalar atıldı! Urfaspor'a yeni sponsor

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor önemli bir sponsor anlaşmasına daha imza attı. Düzenlenen lansman toplantısında, XKoren Electric ile Astor Enerji Şanlıurfaspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmzalar atıldı! Urfaspor'a yeni sponsor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve başarılı bir grafik çizen Astor Enerji Şanlıurfaspor, sponsorluk anlaşmalarına da devam ediyor.

Son olarak, Astor Enerji Şanlıurfaspor göğüs sponsorluğunda Şanlıurfalı başarılı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan’nın yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Babason A.Ş’ye bağlı XKoren Electric ile yapılan ön görüşmeler, bugün özel bir otelde yapılan imza töreni ile resmileşti.

Düzenlenen lansman toplantısına Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol, Şanlıurfalı başarılı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan ve ilgililer katıldı.

KAYTAN: BEN İNANIYORUM ŞANLIURFASPOR ADINI SÜPER LİG'E YAZDIRACAKTIR

Toplantıda konuşan Hasan Kaytan çocukluk anılarının anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

“Ben inanıyorum Şanlıurfaspor adını Süper Lig'e yazdıracaktır.” Kaytan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

“Ben küçük bir çocuk iken eski Urfa stadı önünde maç günleri meybuz satıyordum, meybuz dediğim fakir dondurması. Bazen polis amcalara yalvarıyorduk stada girebilmek için, stada girince bizden mutlusu yoktu.  O günlerde biri gelip bana deseydi Hasan sen ilerde Şanlıurfaspor’a sponsor olacaksın valla inanmazdım ama çok şükür bugün buralardayız Şanlıurfaspor’umuzun yanındayız. Biz 16 buçuk milyon TL’ye anlaştık ben buradan taraftarımız, başkanımız ve sizlerin önünde bir sürpriz yapıyorum ve 2 buçuk milyon TL daha veriyorum yani toplamda 19 milyon TL’lik bir anlaşma yapıyorum”.

Haçım İzol Yaptığı konuşmada: “Hasan Kaytan beyefendi 16 buçuk milyon TL katkı sunarak bizimle sponsor anlaşması yapmıştır. Bunu isteyerek, gönülden, amatör ruhla yapmıştır. Her ne kadar ülke çapında kurumsal bir firması olsa da yine de amatör bir ruhla bu sponsorluk anlaşmasına imza atmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Toplantıda, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise sponsorluk anlaşmasının Astor Enerji Şanlıurfaspor’a hayırlı olmasını diledi.

Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

İmzalar atıldı! Urfaspor'a yeni sponsor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.