Urfa’da kırsaldaki okullara eğitim desteği

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsaldaki okullara da desteklerini sürdürüyor.

Urfa’da kırsaldaki okullara eğitim desteği

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırsalda asfaltlama çalışmalarını başlattığı Akdilek Mahallesindeki ilk ve ortaokulu ziyaret eden Başkan Kuş, okul yöneticileriyle ihtiyaçları değerlendirdi. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Başkan Kuş, taleplerini dinlediği öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Okulların talep ettiği bahçe düzenlemesi, bank ve benzeri ihtiyaçların yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan Mehmet Kuş, öğrencileri de Süleymanşah Gençlik Merkezine davet etti.

Dünyanın son teknolojileriyle donatılan Süleymanşah Gençlik Merkezini görmeleri, eğitim olanaklarıyla tanışmaları için okul idaresinin bir organizasyon yapmasını, belediye olarak buna destek vereceklerini kaydeden Başkan Kuş, “Süleymanşah Gençlik Merkezi’miz hem öğrencilerimize hem de çocuklarımıza sonuna kadar açık” dedi.

Başkan Kuş’a okul ziyaretlerinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Belediye Meclis üyesi Mahir Öge ve Akdilek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiftçi de eşlik etti.

Urfa’da kırsaldaki okullara eğitim desteği

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.