Besim Durmuş'tan haftalık değerlendirme

Ligin 6. haftasında Kuşadasıspor ile berabere kalan Karaköprü Belediyespor’da Teknik Direktör Besim Durmuş haftayı değerlendirdi.

Besim Durmuş'tan haftalık değerlendirme

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 6. haftasında kendi sahasında Kuşadasıspor ile 1-1 kalarak 1 puanına razı oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, çok önemli bir maç olduğunu ve berabere kaldıklarını dile getirdi.

Grupta namağlup unvanını koruyan Karaköprü Belediyespor, liderlik koltuğunu bırakmıyor. 

Kuşadasıspor maçını geride bıraktıklarını ve önlerindeki Ağrıspor maçına odakladıklarını dile getiren Durmuş, şunları söyledi: 

“Hafta sonu oynadığımız Kuşadasıspor maçı… Biz her hafta maç maç baktığımız için hafta sonu oynadığımız Kuşadasıspor maçı bizim adımıza çok önemli bir maç idi. Maalesef berabere kaldık. Çok gol pozisyonu yakaladık. Diğer maçlardaki gibi oyun içine çok hakim olamadık. Bölüm bölüm top rakibe geçti. 3. ön alan baskılarında rakip baskıları kırınca bizleri biraz geri yasladı ve top onlarda kaldı. Maçın sonuna kadar maçı hiç bırakmadık. Direkten dönen toplarımız var. Kazanmayı hak ettik. Ama önümüze bakıyoruz önümüzde zorlu bir Ağrıspor deplasmanı var. Ağrıspor’un provasını yapıyoruz. İnşallah oradan telafi ederek, kazanarak dönmek istiyoruz. Bu arada hem Karaköprü taraftarını hem de Urfa’dan bize gelip destek veren tüm Urfa halkına sonsuz teşekkür ediyoruz. Maçın sonuna kadar bizi yalnız bırakmadılar. Onların desteğiyle de maçı kazanacak davranışı ortaya koyduk. İnşallah bu hafta Ağrı’dan iyi oynayarak kazanarak döneriz” dedi.

 

Besim Durmuş'tan haftalık değerlendirme

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.