Urfa’da zabıtadan şok denetim

Harran’da ekipleri ilçe genelinde fırın, kasap ve esnafı denetleyerek sağlık koşulları başta olmak üzere kaldırım ihlali, gramaj, hijyen ve ruhsat kontrolleri yaptı.

Urfa’da zabıtadan şok denetim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların sağlığı için denetimlerini yapan zabıta ekipleri, ilçe merkezinde bulunan berber, kasap, fırın ve unlu mamulleri satışı yapan iş yerlerine kontrol ve denetim uygulaması yaptı.

Belediye ekipleri, yürütülen denetim uygulamalarında iş yerlerinin ruhsatı, gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, irsaliye faturaları ve hijyen koşullarının kontrollerini sağlıyor. Gramaj, hijyen, baca ve ruhsat kontrollerini de yapan ekipler, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için işletmelere yazılı tebligat iletti. Süre verilen iş yerlerinin önümüzdeki günlerde denetiminin tekrar edileceği belirtildi.

Gün boyu devam eden denetimlerde, ekipler tarafından işletmelere sağlık koşullarına muhakkak suretle uyulması gerektiği bildirildi.

Her şeyden önce insan sağlığını önemsediklerini aktaran Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Kurallara uymayan başta fırınlar olmak üzere hiç kimseye göz yumulmayacaktır. Kural dışı hareket eden herkese cezai işlem uyguluyoruz.” dedi.

Halk sağlığını önemsediklerini ve bu yüzden denetimleri sıklaştırdıklarını kaydeden Başkan Özyavuz, bu konuda kesinlikle taviz vermediklerini söyledi.

 

Urfa’da zabıtadan şok denetim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.