Urfa’nın özlemini duyduğu başkan bu!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçedeki elektrik dağıtım şirketinin altyapı çalışmaları sırasında yolu kapatması üzerine müteahhit firma yetkililerine ateş püskürdü. Yolu kapatan firmaya ateş püsküren belediye başkanı, ceza yazılmasını istedi. Bıyık’ın tepkisi, “Urfa’nın özlemini duyduğu başkan bu” yorumlarını beraberinde getirdi.

Urfa’nın özlemini duyduğu başkan bu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Tuzla Caddesinde elektrik dağıtım şirketinin yaptığı çalışma sırasında müteahhit firma bir sokağı ulaşıma kapattı. Yol toprak yığını ile dolarken, herhangi bir güvenlik önlemi alınmadı. Yolun kapatıldığı yere gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, elektrik dağıtım şirketi müteahhidinin çalışanına adeta ateş püskürdü.

“BEN SOKAK KAPATMAZKEN SİZ KİMSİNİZ YA!” 
Muzaffer Bıyık, müteahhit nedeniyle vatandaştan laf işittiğini belirterek, “Sokağı trafiğe kapatma yetkiniz neye göre var? Ben belediye başkanı olarak sokak kapatmıyorum. Siz kimsiniz ya! Allah aşkına bu kadar mı hoyrat davranılır. Almadığınız iş güvenliği konularını geçtim, gündüz işinde sokağı trafiğe kapatıyorsunuz. İşimiz gücümüz yok sizin arkanızı mı toparlayacağız. Sabah vatandaş arıyor beni, niye ben sizin yüzünüzden vatandaştan laf işiteyim. Benim ne kabahatim var” diye tepkisin gösterdi.

“3-4 KERE CEZA YAZIN” 
Başkan Bıyık zabıtanın gelmesini, ceza kesilmesini istedi. Belediye görevlilerinden ceza kesildiğini öğrenen Bıyık, “Bir kere daha yazın. 2-3 kere yazın, 3-4 kere yazın, kaç kere yazarsanız yazın” dedi. 

Muzaffer Bıyık’ın bu tepkisi, “Şanlıurfa’nın özlemini duyduğu başkan bu” yorumlarını beraberinde getirdi.

Urfa’nın özlemini duyduğu başkan bu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.