Memleketin ayarlarıyla oynayan gençler

Şanlıurfa’da 3 genç TikTok’ta paylaşım yapabilmek için ölüm tehlikesi bulunan elektrik panosunun şalterlerini açıp kapatarak, orta refüjdeki aydınlatma direklerinin ışıklarını yakıp söndürdü. Aydınlatma direklerinin ayarlarıyla oynayan gençlerin videosu tepki çekti.

Memleketin ayarlarıyla oynayan gençler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada daha fazla izlenme için yapılan ilginç ve tehlikeli videoların sonu gelmiyor. Sosyal medyada paylaşma için yapılan çekimlerde can kaybı bile yaşandı ama yine ders alınmıyor.

Bunlar da Şanlıurfa’da memleketin ayarlarıyla oynayan gençler.

Kimlikleri tespit edilemeyen 3 genç TikTok’ta paylaşım yapabilmek için Cumhuriyet Parkı yanında bulunan ve kapısı açık olan elektrik panosundaki şalterleri indirip kaldırdı. 

380 kilovoltun geçtiği ve ölüm tehlikesi bulunan panoda, tehlikeli hareketler yapan gençlerin ölümcül oyununda şalterlerin indirilip kaldırılması sırasında orta refüjdeki elektrik direklerinin açık olan ışıkları yanıp sönmesi anları, bir başka genç tarafından kayıt altına alıp sosyal medya platformu TikTok hesabından Kurtlar Vadisi fon müziğiyle paylaştı. 

TEPKİ YAĞDI

Kısa sürede sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkiye yol açtı. Görüntülerin yayınlanması üzerine yorumda bulunan vatandaşlar, memleketin ayarıyla oynayan ve yolu karanlıkta bırakan gençlerin biran önce yakalanması ve açıkta bırakılan panonun ise kapatılmasını istedi.

Memleketin ayarlarıyla oynayan gençler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.