Urfalı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş, Şanlıurfa’da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi şehidin yakınları fenalık geçirdi.

Urfalı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanarak hastaneye kaldırılan ve kurtarılamayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş, Şanlıurfa’da toprağa verildi. 

Kızıltaş’ın cenazesi askeri uçakla Şanlıurfa GAP Havaalanına getirildikten sonra, Yeni Asri Mezarlığı'na geçildi.

Cenaze törenine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, diğer il protokolü ile askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı.

Cenaze namazı öncesi şehidin yakınları fenalık geçirdi.

İkinci namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kızıltaş’ın canezesi Yeni Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şanlıurfa doğumlu olan 27 yaşındaki Şehit Fevzi Kızıltaş’ın 3 yıl önce sözleşmeli er olarak Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde göreve başladığı öğrenildi. Şırnak 6. Piyade Komando Tugay Komutanlığı personeli olan Kızıltaş’ın evli olduğu ve çocuğunun ise olmadığı belirtildi.

Urfalı şehit son yolculuğuna uğurlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.