Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor

Karaköprü Belediyespor’da Teknik Direktör Besim Durmuş, ilk yarının son maçında Sivas Dört  Eylül karşılaşmasından da galip gelerek devreyi namağlup bitirmek istediklerini söyledi.

Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor’da Teknik Direktör Besim Durmuş, haftayı değerlendirdi.

Oynadıkları maçları namağlup devam ettiren Besim Durmuş ve talebeleri, sezonun ilk yarısını namağlup bitirmek istiyor. Durmuş, şunları söyledi:

“Hafta sonu deplasmanda oynadığımız Osmaniye maçı bizim için çok önemliydi. O maçtan da kazanarak döndük. Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Oyun için davranışlarımız gayet olumlu ve 1-0 öne geçtik, sonra 1-1’i yakaladı, rakip ama oyunu bırakmadık, son dakikalarda duran toptan bir gol daha bulduk. Oyun içi davranışlarımız gayet iyi maçın başı da olsa sonu da olsa kazanan davranışı sergiliyoruz. Buda oyunun sonuna kadar tutmamıza neden oluyor. Kazandık döndük.  Taraftarımızda bizimle beraberdi. Onlara da teşekkür ediyoruz.” 

 

“SON MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ”

İlk yarının son maçında Sivas Dört Eylül ile 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te karşılaşacaklarını söyleyen Besim Durmuş, maça taraftarları davet etti. Durmuş, “Onlar bizim için çok itici güç, yani iç sahada 12. Adamımız, onlarla beraber yürüyoruz. İnşallah hem kazanacağız hem ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyoruz. Bütün herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bundan sonrası hayırlısı olur inşallah” dedi.

Besim Durmuş, MKA Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçında yaşananlara üzüldüğünü dile getirerek, hakem camiasına ve hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.