Cumhurbaşkanı Erdoğan Beyazgül’ü açıkladı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün adaylığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beyazgül’ü açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazar günü yapılması planlanan ancak Pençe Kilit Harekâtı'nda terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada 9 askerin daha yaşamını yitirmesi nedeniyle ertelenen AK Parti’nin aday tanıtım toplantısı bugün saat 14.00’te Ankara'da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak aralarında İstanbul’un da olduğu 26 şehrin belediye başkanını 7 Ocak’ta duyurmuştu.

Erdoğan, adayların isimlerini açıklayacağı konuşmasına başladı.

İstanbul'da daha önce 26 şehrin adayını açıkladıklarını hatırlatan Erdoğan, "Bugün de büyükşehirlerimizin kalanlarını ve il belediye başkan adaylarını açıklıyoruz" dedi.

Erdoğan, Şanlıurfa'da mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün adaylığını açıkladı.

AÇIKLANAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

ADANA

Fatih Mehmet Kocaispir 
 

ADIYAMAN

Ziya Polat

 

AFYONKARAHİSAR

Hüseyin Ceylan Uluçay 
 

AĞRI

Mehmet Salih Aydın 
 

AKSARAY

Evren Dinçer

 

AMASYA 

Mehmet Uyanık

 

ANTALYA

Hakan Tütüncü

 

ARDAHAN

Yunus Baydar

 

BATMAN

Adil Sebati Ceylan 
 

BAYBURT

Mete Memiş

 

BİLECİK

Mustafa YAMAN

 

BOLU

Muhammed Emin Demirkol

 

BURDUR

Mehmet Şimşek

 

ÇORUM

Halil İbrahim Aşgın

 

DİYARBAKIR

Mehmet Halis Bilden

 

GAZİANTEP

Fatma Şahin

 

GÜMÜŞHANE

Ercan Çimen

 

HAKKARİ

İsmet Ölmez

 

HATAY 

Mehmet Öntürk

 

IĞDIR 

Ülkü Öcal

 

KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel

 

KARABÜK

Özkan Çetinkaya

 

KARAMAN

Mevlüt Akgün

 

KAYSERİ

Memduh Büyükkılıç

 

KIRIKKALE

Mehmet Saygılı

 

KIRŞEHİR

Osman Arslan 

 

KİLİS

Reşit Polat

 

KONYA

Uğur İbrahim Altay

 

KÜTAHYA

Kamil Saraçoğlu

 

MALATYA

Sami Er

 

MARDİN

Abdullah Erin

 

MUŞ

Feyat Asya

 

NEVŞEHİR

Mehmet Savran

 

NİĞDE

Emrah Özdemir

 

SAKARYA

Yusuf Alemdar

 

SİİRT

Ekrem Olgaç

 

SİVAS

Hilmi Bilgin

 

ŞANLIURFA

Zeynel Abidin Beyazgül

ŞIRNAK 
 

Mehmet Yarka 
 

TEKİRDAĞ

Cüneyt Yüksel 
 

TRABZON

Ahmet Metin Genç 
 

TUNCELİ

Erkan Eroğlu 
 

UŞAK

Mehmet Çakın 
 

VAN

Abdulahat Arvas 
 

YOZGAT

Celal Köse 
 

ZONGULDAK

Ömer Selim Alan

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek kimi şehirlerimize de ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek ilçe adaylarımızın tanıtımını da kısa sürede tamamlayacağız. Hedefimiz AK Parti ve Cumhur ittifakı'nda olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmanın yanında muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. 30 Ocak'ta da seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Seçim takvimine göre aday listelerinin en geç 20 Şubat'ta seçim kurullarına verilmesi gerekiyor. Niyetimiz 20 Şubat'a kalmadan adaylar konusundaki tüm hazırlıklarımızı bitirmektir.

“SEMBOLLERİN ARKASINA SAKLANARAK KOLTUKLARINI KORUMA DERDİNE DÜŞENLERDEN OLMADIK”

Biz asla şehirlere hiçbir şey vermedikleri halde çeşitli sembollerin arkasına saklanarak koltuklarını koruma derdine düşenlerden olmadık olmayacağız. Milletimize karşı en küçük bir yanlışı olanın yeri AK Parti değildir.”

“BUNLAR NE TÜRK MİLLETİNİ NE DE ONUN BİR EVLADI OLARAK BİZİ TANIYORLAR”

Gezi olayları ile sokakları karıştırarak hükümeti devirmek istediler başaramayınca ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. PKK'yı kullanarak hendeklerle etrafını kazdıkları mahalleleri işgal etmek istediler. Güvenlik güçlerimiz onları açtıkları çukurlara gömünde ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. Sınırlarımız boyunca teröristan kurdurmayı istediler. Sınır ötesindeki birliklerimize yapılan alçak saldırılar dahil başımıza gelen hiçbir hadise bu tablodan bağımsız değildir. Böyle yaparak bizi korkutacaklarını yıldıracaklarını emperyalist emellerine razı edeceklerini sanıyorlar.Bunlar ne Türk milletini ne de onun bir evladı olarak bizi tanıyorlar.

“BİZİ VE ÜLKEMİZİ HİÇBİR ŞARTTA TESLİM ALAMAYACAKLARDIR”

Bize asla geri adım attıramayacaklardır. Bizi yolumuzdan kesinlikle döndüremeyeceklerdir. Bizi ve ülkemizi hiçbir şartta teslim alamayacaklardır.”

“TERÖRİSTAN PLANINI BOZDUK”

Ülkemizin ikinci büyük partisi hüviyetini taşıyan CHP, mevcut yönetim altında, maalesef emperyalistlerin koçbaşlığına soyunmuş durumdadır. Bunların seçimlerde yaptıkları işbirliği gizli saklı devam ediyordu. CHP'nin, bölücü terör örgütünün güdümünden çıkamadığı için meşruiyet krizi yaşayan DEM'lilerle yaptığı işbirliği, kirli oyunun en son sahnesidir. Kandil uzantılarına kırmızı halılar serip, Türk bayraklarını, Atatürk resimlerini ortadan kaldırarak, işbirliklerini aleni hale getirdiler.

“ÖZGÜR EFENDİ İRADESİNİ VE İPİNİ TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TEMSİLCİLERİNE TESLİM ETTİ”

Bay Kemal'e mayıs seçimlerindeki hezimetin faturasını yükleyen Özgür efendi iradesini ve ipini terör örgütlerinin temsilcilerine teslim etti. 28 Şubatvari provokasyonlar da aynı oyunun bir parçasıdır.  Terör örgütlerini nasıl emperyalistler yönlendiriyorsa, CHP de artık bölücü örgütün güdümündeki partinin kontrolündedir, DEM tarafından rehin alınmıştır. Tek millet diyerek herkesi kucaklayacak hiç kimsenin kendini öteki hissedeceği bir iklimin oluşmasına geçit vermeyeceğiz. 

“PARTİNİN TABUTUNA SON ÇİVİYİ ÇAKTI”

Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu partinin tabutuna son çiviyi, kurultay kürsüsünden teröristlere selam gönderip, bölücülerle işbirliği yaparak Özgür efendi çaktı.

“O SİZİN CİBİLLİYETİNİZDE VAR”

Parlamentoda çıkmış birisi benim grup başkanvekilim Leyla Hanım'a bayrağımıza saldırdığına dair edepsizce ifadeler kullanıyor. AK Parti'nin hiçbir ferdi bayrağımıza 'kağıt parçası, paçavra' demez o sizin cibilliyetinizde var. AK Parti'de bunları göremezsiniz. Kime ne söylediğinizi iyi bileceksiniz dokunulmazlığa sığınarak cibilliyet noktasındaki eksikliklerle AK Parti'ye saldıramazsınız. 31 Mart'ta sadece şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmakla kalmayacağız aynı zamanda Özgür efendiyi de vesayetten kurtarıp özgürleştireceğiz.”

 

AK PARTİ'DE SEÇİM BEYANNAMESİ

AK Parti Seçim Beyannamesini de hazırlıyor. Beyanname, ay sonunda özel bir programla seçmene sunulacak.

AK Parti’nin ilçe belediye başkanları ise her kentte ayrı ayrı tanıtılacak. 

İstanbul’un ilçe belediye başkan adayları 20 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı bir toplantı ile açıklanacak. Erdoğan’ın Ankara, İzmir ve Eskişehir’de de ilçe belediye başkan adaylarını tanıtması bekleniyor. Kalan illere ise genel başkan yardımcıları giderek ilçe adaylarını açıklayacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa süre sonra sahaya inecek ve il ziyaretlerini başlatacak. Erdoğan, depremlerin yıl dönümü olan 6 Şubat’ta Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep’i de ziyaret edecek.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beyazgül’ü açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.