Haliliye’de deforme yollar onarılıyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteyşti Mahallesinde deforme olmuş yolları kilitli beton parke taşıyla yeniliyor. Ulaşımı daha rahat hale getiren yol çalışmaları 5 noktada sürerken, çalışmalar mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.

Haliliye’de deforme yollar onarılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde hummalı şekilde sürdürülen üstyapı çalışmalarıyla daha konforlu ve ulaşımın kolaylaştığı yeni yollar hizmete sunuluyor. Üstyapı çalışmalarıyla her geçen gün yol ağını daha da genişleten Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olmuş yolları ise bakım ve onarım çalışmalarıyla güzelleştirmeye devam ediyor. Devteyşti Mahallesinde 5 ayrı noktada devam eden çalışmalar ile kilitli beton parke taşlarıyla döşenen yeni yollar, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Vatandaşlar, kısa sürede tamamlanan ve hizmete sunulan yollar için memnuniyetlerini dile getirdi. 

Devteyşti Mahallesinde deforme olmuş tüm yolların bir bir onarıldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Tahir Kına ise, “Şu anda 5 ekibimizle Devteyşti Mahallemizde üstyapı onarımı, kilitli beton parke taşı onarımı yapılmaktadır. Bu konuda emeği geçen, başta Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ve fen işleri ekibine mahallem adına teşekkür ederim. İnşallah çalışmaların devamını dilerim. Mahallemiz, Urfa’nın en büyük mahallesi, 100 bin nüfusla hizmet görüyor. Belediyenin bize vermiş olduğu hizmetten dolayı tekrardan mahallem adına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür eder, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı. 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği belirtildi.

Haliliye’de deforme yollar onarılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.