Vali Şıldak’tan tarihin kalbine davet

Vali Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerinin altıncı durağı için Harran’daydı. Kurum amirleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Vali Şıldak, vatandaş ziyaretleri ile de halkın taleplerini dinledi.

Vali Şıldak’tan tarihin kalbine davet

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, idarede bütünlüğü sağlamak, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek için bu kez tarihi Harran ilçesindeydi. Gün içerisinde Harran’a giden Vali Şıldak; ilk olarak kurum amirleri ile bir araya gelerek ilçe genelinde verilen kamu hizmetleri hakkında bilgiler aldı. 

Burada kurum amirlerine seslenen Vali Şıldak, Harran’ın tarihi dokusuyla dünyada eşi benzeri olmayan bir adres olduğunu belirterek yapılacak tüm çalışmalarda tarihi dokunun özenle korunmasını istedi. Bununla birlikte eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yaşama kadar her alanda kamu hizmetlerinin aksama yaşanmaksızın sürdürülmesi gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak ardından tarihi alanlarda incelemelerde bulundu. 

 

VALİ ŞILDAK, “HARRAN, TARİHİ ÖZ BENLİĞİNİ KORUYAN NADİDE BİR ADRES”

Restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen Harran Ulu Camii restorasyon alanında temaslarda bulunan Vali Şıldak, bölgenin tarihi önemi ile ilgili Harran Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal’dan bilgiler aldı. Ardından bir değerlendirme yapan Vali Şıldak, “Bugün Harran’da bulunmaktan mutluyuz. Harran özellikle turizm potansiyeli yüksek bir ilçemiz. Devletin tüm imkanlarının kullanıldığı Harran’da tarihi dokunun korunduğunu görmek güzel. Bizler de bugün ilçemizde kurum temsilcilerimizle bir araya geldik ve Harran için daha neler yapabileceğimizi ele aldık. Ben bir kez daha tarihin kalbinden Harran’a davet çağrımızı yenilemek istiyorum. Mutlaka gelip görülmesi gereken bir yer Harran” dedi. 

Vali Şıldak ardından Harran Sanayi Sitesi’nde esnafa ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu. Esnafın davetlerine de eşlik ederek bol bol sohbet eden Vali Şıldak, güzergâh üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Şıldak, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi. Akşam saatlerinde sona eren temaslarının ardından Vali Şıldak, şehir merkezine döndü.

Vali Şıldak’tan tarihin kalbine davet

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.