Kasım Gülpınar seçim startını verdi! Vaatler, israf iddiaları ve algı operasyonlarına tepki...

Seçim startı vermek için Şanlıurfa'ya gelen YRP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar, miting alanında binlerce kişiye seslenerek israf ve algı operasyonu iddialarına değindi ve vaatlerini açıkladı. "İsraf var, kaynaklar çar çur ediliyor, yandaşlara gidiyor dediniz. Bunu keseceğiz. Algı operasyonlara son vereceğiz. Her şey şeffaf olacak. Belediye kimsenin zenginleşme kaynağı olmayacak" dedi. Aday Gülpınar "Kimseye rest çekmedim" diyerek de istifasına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kasım Gülpınar seçim startını verdi! Vaatler, israf iddiaları ve algı operasyonlarına tepki...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Seçim sath-ı mâiline girilen Şanlıurfa'da bugün Büyükşehir Belediyesi'nin Yeniden Refah Partisi (YRP) Adayı Kasım Gülpınar miting ile seçim startını verdi. 

AK Parti'nin başkan adayını Zeynel Abidin Beyazgül olarak açıklamasının ardından AK Parti'den istifa eden Gülpınar YRP'den büyükşehir belediye başkan adayı oldu. Ankara'daki çalışmalarının ardından Aday Gülpınar bugün Şanlıurfa'ya geldi. Havalimanında partililer ve sevenleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Ardından Aday Gülpınar ve beraberindeki heyet YRP Şanlıurfa İl Binası'na gitti. Girişte gençler tarafından meşalalerle karşılanan Aday Gülpınar için "Bu gençlik seni başkan yapacak" sloganları atıldı.

Partide yol ve dava arkadaşlarıyla istişarelerde bulunan Aday Gülpınar ilerleyen dakikalarda Nevali Otel arkasındaki miting alanında seçmenlerle buluştu.

Miting için de hazırlıklar dün geceden başlamış alan parti bayraklarıyla donatılmıştı. Miting için ilçelerden gelen seçmenlerle beraber binlerce kişi alanı doldurdu. Alanda güvenlik önlemlerinin alındı. 

Coşkulu kalabalık sloganlarla Aday Gülpınar'ı ve beraberindeki partilileri karşıladı. 

ADAY GÜLPINAR: KAHRAMAN OLMAYA GELMEDİM, KİMSEYE REST ÇEKMEDİM!

Aday Gülpınar kürsüye çıkarak sevenlerine ve seçmenlere seslendi. AK Parti'de yıllarca görev alan Genel Başkan Danışmanı ve MKYK üyesi olduğu partisinden istifa ederek aday olan Gülpınar kimseye rest çekmediğini belirterek "Değerli Urfalılar. Biraz tutukluluk olabilir konuşmamda. Çünkü bu meydanlara çıkmayı tamamen kafamdan silmiştim. Siyaseti tamamen kafamdan silmişken Allah'ın bir planı olduğunu Rabbim bir kere daha hatırlattı. 7-8 aydır hiçbir zaman siyasete ilgi alakala göstermeden, meydanlardan uzak kalmışken bugün farklı bir vesile ile karşınıza geldim. Onun için bir eksiklik olursa affınıza sığınıyorum. Bu kürsüye bir kahramanlık yapmak için çıkmadım, buraya kahraman olmak kimseye meydan olmak için gelmedik. Kimseye rest çekmedik. Beni seven baba dostları var. Belki onlar beni eleştirecek. Bir hemşehriniz olarak açık ve net olarak söylüyorum ben buraya belediye başkanı olmak için gelmedim. Bu kalabalığın hatırına, siz beni istediğiniz için ben geldim! Madem siyaset yapıyoruz. Politikacı olmadım, olmayacağım. Halka rağmen siyaset olmaz. Siyaset halk için yapılır. Halk ‘bir yara, sıkıntı, yangın var’ dediniz. Siyasette halk doktordur. Bunu çözerse ancak Kasım Gülpınar çözer dedi. Benim hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı, madem halk böyle düşünüyor biz kendi rahatımızı düşünemeyiz. 

“CUMHURBAŞKANININ TALİMATI YERİNE GETİRİLMEDİ”

Maalesef bu sesin karşılığı olmadı. Herkes kendi yoluna gidecek. Halkın bu talebine kulak tıkadılar, ölü taklidi yaptılar, bir çok algı operasyonuyla bu gerçeği görmezden geldiler. Belediye başkanı olmak isteseydim zaten müracaat ederdim. Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca talimat verdi; halkın gönlünde yer etmiş, halkın sevdiği, partiye yük olacak değil yük olacak insanlarla yol yürümemiz lazım dedi. Malesef bu talimat yerine getirilmedi. Kasım Gülpınar yük olan değil, yük alandır. Bir davanın yükünü yüklendik. Beni başkan yaparsanız hep birlikte bu yarayı iyileştireceğiz" dedi.

 


VAATLERİ, İSRAF İDDİASI VE ALGI OPERASYONLARINA TEPKİ

Başkan olduğu takdirde vaatlerini açıklayan Aday Gülpınar israf iddialarına ve algı operasyonlarına değinerek şöyle konuştu:

"İsraf var, kaynaklar çar çur ediliyor, yandaşlara gidiyor dediniz. Bu mağdurun refahı için harcanacak bu kaynaklar. En başta bunu keseceğiz. Algı operasyonları ile bu memleket yönetilemez. En başta yapılacak olan bu algı operasyonlara son vermek olacak. Her şey şeffaf olacak. Belediye kimsenin zenginleşme kaynağı olmayacak. Hakkaniyetli, adaletli bir şekilde kullanılacak. 

Kasım Gülpınar gelince kimse ulaşamayacak kimse görüşemeyecek dediler. 12 sene vekillik yaptım. Ulaşılmaz olsaydım bugün bu meydan bu kadar dolar mıydı? Bu algı operasyonlarına kulak tıkayın.

Milli görüş belediyeciliğini yeniden yaşatacağız. 

Çalışan kardeşlerimizin rahat geçinebilmeleri için elimizden geleni yapacağım. Bunun sözünü veriyorum. Bu kaynaklar işçilere gittiğinde işçiler rahat bir şekilde geçinecek. "

SADECE BİR DÖNEM BAŞKANLIK SÖZÜ

Sadece bir dönem başkanlık yapacağı sözünü veren Aday Gülpınar "Seçilirsem sadece bir dönem, 5 seneliğine başkanlık yapacağım. Öyle kolay değil bu iş. Hiçbir zaman makamdan şeref almadık. Seçilemezse bitti, yandı bunları duyuyorum. Makam itibar getirmez, gelip geçer… Bu bir yarıştır. Rabbim en hayırlısını versin. Buraya geldiğiniz, bu güzel günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Aday Gülpınar'ın konuşması zılgıt ve sloganlarla karşılık buldu. 

Konuşmaların ardından partilerinden istifa ederek “Kasım Gülpınar ile birlikteyiz” diyen meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyelerine parti rozetleri takıldı. 

Miting, fotoğraf çekimi ile son buldu. 

 

Kasım Gülpınar seçim startını verdi! Vaatler, israf iddiaları ve algı operasyonlarına tepki...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.