Haliliye’de deforme yollar kilitli beton parke ile yenilendi

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yavuz Selim Mahallesinde altyapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşemesiyle yenileyerek, konforlu yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Haliliye’de deforme yollar kilitli beton parke ile yenilendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen altyapı çalışmalarını devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, uzun yıllar kullanım ile deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor. 

Merkez ve kırsal mahallelerde yapılan incelemelerin ardından ömrünü tamamlamış yollar için harekete geçen Fen İşleri ekipleri, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yenilediği yolları hizmete sunuyor. Bu kapsamda; periyodik olarak devam eden bakım ve onarım çalışmalarına Yavuz Selim Mahallesinde sürdüren ekipler, mahalle sakinlerine ulaşımın daha konforlu olduğu yeni yolları sunuyor. Kısa süre içerisinde Yavuz Selim Mahallesinde tamamlanması hedeflenen onarım çalışmaları, vatandaşların da takdirini topluyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü’nün mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmalarının merkez mahallelerde periyodik olarak devam ettiği belirtildi.

Haliliye’de deforme yollar kilitli beton parke ile yenilendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.