Şanlıurfa'da CİMER eğitimi! Vali Şıldak: Kendimizi geliştirmemiz lazım

Şanlıurfa'da görev yapan kamu personeline, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren CİMER eğitimi verildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da CİMER’e yapılan başvuruların yanıtlanıp çözüme kavuşturulmasında iyi bir noktada bulunulmadığını belirterek, "Çok çok iyi durumdayız diyemeyiz. Kendimizi geliştirmemiz, yenilememiz ve CİMER’in kullanımı konusundaki performansımızı daha ileri taşımamız lazım" dedi.

Şanlıurfa'da CİMER eğitimi!  Vali Şıldak: Kendimizi geliştirmemiz lazım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü’nün katkılarıyla Şanlıurfa Valiliği organizasyonunda kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları ve kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele yönelikCumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)  Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Dairesi (CİMER) Başkanı Durmuş Ersoy, İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Murat Erbaş’ın yanı sıra kentte faaliyet gösteren kamu kurum müdürleri ve personelleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Dairesi (CİMER) Başkanı Durmuş Ersoy, eğitimin hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti.

ŞILDAK: PERFORMANSIMIZI DAHA İLERİ TAŞIMAMIZ LAZIM

 

Vali Şıldak ise eğitimin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ettiğini belirterek, elde edilen bilgilerin sahada uygulanmasının önemine vurgu yaptı.

 “Çok çok iyi durumdayız, diyemeyiz” diyen Şıldak, CİMER'e yapılan başvuruların önemine ve Şanlıurfa'daki performansın geliştirilmesi gerekliliğine dikkat çekti.

Şıldak konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Eğitim çalışmamızın başarılı, verimli ve hayırlı sonuçlarla neticelenmesini temenni ediyorum. Bugün saat 16.00’a kadar sürecek olan ve uzmanlar tarafından aktarılacak olan bilgilerin biz Şanlıurfa’da da alanda uygulanmasını çok önemsiyoruz. Bildiğimiz gibi ülkemizin her köşesinin profili farklı. İnsan yapısı, toplumsal yapısı, sorunları o ile özgü meseleler tıpkı insan gibi toplumlar da iller de profillere ayrılıyor. Şanlıurfa’da en çok CİMER’e başvuru yapılan konularını biliyoruz. Diğer illerle kıyasladığımızda ne kada başvuru yapıldığını da biliyoruz. Bu raporlamalar bizlere de yapılıyor. Buradan bizim performansımızı da biliyoruz.  Yani bunların cevaplandırılması, çözüme bağlanması, yeterli süre içinde çözüm yapılması noktasında bilgi sahibiyiz. Çok çok iyi durumdayız diyemeyiz. Kendimizi geliştirmemiz, yinelemiz ve CİMER’in kullanımı konusundaki performansımızı daha ileri taşımamız lazım”

Açılış konuşmalarının ardından İletişim Başkanlığı çalışanları, CİMER'i anlatan sunumlar gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da CİMER eğitimi! Vali Şıldak: Kendimizi geliştirmemiz lazım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.