Delioğlu: Amaçları DEM Parti’ye kazandırmak

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa’daki yerel seçimlerde diğer partilerin amacının belli olduğunu belirterek, “DEM Parti’nin dışında diğer partilerin tek bir amacı var, AK Parti’nin oylarını tırtıklamak, aşağı çekmek, bu vesileyle DEM Partisi’ne seçimi kazandırmaktır” dedi.

Delioğlu: Amaçları DEM Parti’ye kazandırmak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da yerel seçimler için partilerin seçim çalışmaları sürüyor. Seçim tarihi yaklaşırken, siyasilerden de dikkat çeken açıklamalar geliyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçim ofisinin açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa’da AK Parti ve DEM Parti’nin dışında seçim kazanma ihtimali olan parti olmadığını vurgulayan Delioğlu, diğer partilerin tek amacının AK Parti’nin oylarını “tırtıklayarak” DEM Parti’ye seçim kazandırmak olduğunu kaydetti. Delioğlu, şunları söyledi:

“Bunu açıklıkla konuşalım, herkes bunu konuşmalı. Şanlıurfa’da AK Parti ve DEM Parti dışında seçim kazanma ihtimali olan parti yok. Peki bütün bunları biz hesap edebildik de onlar hesap edemedi mi? Diğer partilere gidip aday olanlar neyin peşindeler… geçmişte de bu oyunu kurdular, her seferinde bu oyunu bize yeniden oynuyorlar. Her seferinde oyunlarını bozuyoruz, yere çalıyoruz, bir dahaki seçimde yine aynı oyunu oynuyorlar. DEM Parti’nin dışında diğer partilerin tek bir amacı var, AK Parti’nin oylarını tırtıklamak, aşağı çekmek, bu vesileyle DEM Partisi’ne seçimi kazandırmaktır. Onların en büyük amacı budur”.

Delioğlu: Amaçları DEM Parti’ye kazandırmak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.