Başkan Kuş, tapu işlemleri, doğal gaz ve park çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi verdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart seçimleri öncesi de ilçe halkına tek tek ulaşarak projelerini değerlendirmeye devam ediyor.

Başkan Kuş, tapu işlemleri, doğal gaz ve park çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi verdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye meclis üyesi Abdullah Samak ile birlikte Eyyübiye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşmasına devam eden Başkan Mehmet Kuş, yüzlerce iş yerini ziyaret etti. Hayırlı işler dilediği esnafla sohbet edip, ilçede ve mahallelerinde gerçekleştirilen belediye hizmetlerini değerlendiren Başkan Kuş, esnafın taleplerini de dinleyerek yapılması gerekenleri istişare etti.

Esnaf ziyareti süresince kendisine iletilen sorun ve talepleri anında ilgili müdürlüklere ileterek çözülmesini isteyen Başkan Kuş, tapu işlemleri, doğal gaz ve park çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Doğal gaz ulaştırılan mahallelerde eksik kalan sokakların hızla tamamlanmaya devam ettiğini belirten Başkan Kuş, bölgedeki otopark ve yeşil alan konusuna da yeni bir proje ürettiklerini açıkladı. Eyyübiye Belediyesi’ne tahsis edilen eski cezaevi binasını yıkarak, yerine yeşil alan, sosyal tesisler ve otopark ihtiyacına çözüm üretecek bir proje üzerinde çalıştıklarını aktaran Başkan Kuş’a Eyyübiye esnafı teşekkür etti.

Başkan Kuş, tapu işlemleri, doğal gaz ve park çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi verdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.