Birecik'teki balıklar görenleri hayrete düşürdü

Birecik’teki balıkları görenler gözlerine inanamıyor. Şanlıurfalılar dahil olmak üzere çoğu kişi tarafından bilinmeyen bu balıklar Fırat Nehri’nden çıkarılıyor. CHP’nin Birecik Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Gök seçilmesi halinde balıklara gerekli tanıtımın yapılacağını ve hak ettikleri değeri bulmaları için çalışacağını belirtti.

Birecik'teki balıklar görenleri hayrete düşürdü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri’nden çıkarılan çeşit çeşit balıklar, Şanlıurfalılar dahil olmak üzere çoğu kişi tarafından bilinmiyor.

Yeterince tanıtımı yapılmayan bu balıklar, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Birecik Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Gök tarafından gündeme getirildi. 

Bugün ilçeyi gezen CHP’li heyet, balıkların satıldığı bir dükkanda esnaf ile konuştu. Gaziantep ve diğer çevre illerden bu balıklar için gelen vatandaşların olduğunu dile getiren balık satıcısı, bu balıkların yeterince tanıtılmadığından dert yandı.

 

CHP’nin Birecik Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Gök ise seçildiği takdirde Birecik için projelerinin olduğunu ve bu projelerden birinin şehri kalkındırmak olduğunu ifade etti. 

Gök, ayrıca seçilmesi halinde balıklara gerekli tanıtımın yapılacağını ve hak ettikleri değeri bulmaları için çalışacağını belirtti.

Birecik'teki balıklar görenleri hayrete düşürdü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.