Başkan Baydilli: Vatandaşlarımızın talebi hizmet noktasında bize ilham veriyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürürken, vatandaşlardan aldıkları talepleri önemsediklerini ve ilçeye hizmet ederken kendilerine ilham aldıklarını söyledi.

Başkan Baydilli: Vatandaşlarımızın talebi hizmet noktasında bize ilham veriyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Başkan Baydilli her gün kendisini davet eden vatandaşları ziyaret ederek ev toplantıları gerçekleştirirken, vatandaşlara Karaköprü’de yapılan hizmet ve projelerden bahsediyor. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İlçe Başkanı Sezai Canbek ile birlikte ev toplantılarına katılan Başkan Baydilli vatandaşlardan yeni dönemde ilçeyi kalkındıracak hizmetlerin devamı için seçimlerde destek istedi. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip not alan Başkan Metin Baydilli, talepler için yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Ev toplantılarında vatandaşlarla birebir sohbet etme imkânı bulduklarını, bu nedenle verimli toplantılar gerçekleştiğini belirten Başkan Baydilli bu toplantılarda hem kendilerini ifade ettiklerini hem de vatandaşların taleplerini dinlediklerini kaydetti. 

Başkan Baydilli, “Vatandaşlarımızın talepleri ve önerilerini not alıyoruz çünkü ilçemize hizmet noktasında bize ilham verip yol gösterici oluyor diyebiliriz. Çünkü bizim gözümüzden kaçan bir noktayı vatandaşımız bize iletiyor biz de o eksiği gideriyoruz. Bu da ilçemizin gelişimini ancak hep birlikte olunca gerçekleştirebileceğimizi gösteriyor. 

İnşallah yeni dönemde vatandaşlarımızın desteğiyle güçlü bir şekilde seçildikten sonra ilçemiz kalkınmasına kaldığı yerden devam edecek. Bu dönemde vatandaşlarımızla çok daha fazla iç içe olup onlarla istişareyi artıracağız. Karaköprü’de birlikte yaşıyoruz ve bu ilçeyi birlikte çok güzel yerlere taşıyacağız” diyerek yeni dönemde ilçenin yıldızının daha çok parlayacağını sözlerine ekledi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim çalışmaları kapsamında her akşam ev toplantılarında vatandaşlarla buluşup sohbet etmeye devam edecek.

Başkan Baydilli: Vatandaşlarımızın talebi hizmet noktasında bize ilham veriyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.