Beyazgül: İstikrarın devamı için yine yeniden AK Parti ve AK adaylar diyelim

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart seçimleri öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Kemal Sezer ile Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM) esnafıyla bir araya gelerek yaklaşan seçimler için destek istedi. Esnaflardan Başkan Beyazgül’e tam destek geldi.

Beyazgül: İstikrarın devamı için yine yeniden AK Parti ve AK adaylar diyelim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ŞUTİM esnafıyla bir araya gelerek esnafa hayırlı işler helal kazançlar diledi. Yaklaşan seçimler için esnaflardan destek isteyen Başkan Beyazgül’e bölge esnafından tam destek ve yanındayız mesajı geldi.

Her zaman vatandaşlarının yanında yer aldıklarını kaydeden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Şanlıurfa’da hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlattı.  Yeni dönemde yapılacak olan projelerden de bahseden Başkan Beyazgül yatırım ve hizmetlerin devamı, istikrarın devamı için yine yeniden AK Parti ve AK adaylar diyelim dedi.

Esnaflarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül tek tek tokalaşarak talep ve önerilerini dinledi. Hal Pazarı ile ilgili yapılması gerekenlerle ilgili talimat veren Başkan Beyazgül esnaflarımızın her zaman yanında olduk onların işlerini kolaylaştırdık böyle olmaya devam edecek dedi.

Gösterdiği ilgi ve alakalardan dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkürlerini ileten esnaflar girdikleri her ortamda AK Parti Belediyeciliği ve Zeynel Başkanın kente kazandıklarını anlattıklarını belirterek seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade ettiler.

Beyazgül: İstikrarın devamı için yine yeniden AK Parti ve AK adaylar diyelim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.