Siverek'te öğretmenlere hakaret ve tehdit iddiası! Görüntüler ortaya çıktı: Tepki yağdı

Siverek’te 31 Mart Yerel Seçimleri için görevlendirilmiş öğretmenlere yönelik düzenlenen eğitim toplantısında, ilçe seçim kurulu yöneticileri tarafından öğretmenlere hakaret ve tehditlerde bulunulduğu iddia edildi. Olayın ardından ortaya çıkan görüntüler, tepkilere neden oldu.

Siverek'te öğretmenlere hakaret ve tehdit iddiası!  Görüntüler ortaya çıktı: Tepki yağdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri için görevlendirilmiş öğretmenlere yönelik eğitim toplantısında ilçe seçim kurulu yöneticileri tarafından hakaret ve tehditlerde bulunulduğu iddia edildi.

OLAYA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

O anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, öğretmenlerle ilçe seçim kurulu yöneticileri arasında gerilimli bir tartışma yaşandığı görülüyor. 

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, tepkiye yol açtı. Kullanıcılar, ilçe seçim kurulu yöneticilerinin tavrını kınayarak, öğretmenlere yapılan hakaret ve tehditler için özür dilenmesi çağrısında bulundu.

SENDİKALARDAN TEPKİ

Öğretmen sendikaları ve sivil toplum kuruluşları da olayı kınadı ve yetkililerden soruşturma başlatılarak gerekli yaptırımların uygulanması talebinde bulundu. Öğretmenlere yönelik yapılan bu tür saldırıların kabul edilemez olduğu vurgulandı ve eğitim camiasının haklarının korunması gerektiği ifade edildi.

 

Siverek'te öğretmenlere hakaret ve tehdit iddiası! Görüntüler ortaya çıktı: Tepki yağdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.