Beyazgül'den esnaf ve vatandaşa teşekkür

AK Parti ve Cumhur İttifakı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte SSK caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafların teveccühleri ile karşılanan Başkan Beyazgül’e yerel seçimlerde sizinleyiz mesajı net bir şekilde verildi.

Beyazgül'den esnaf ve vatandaşa teşekkür

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaklaşan yerel seçimler öncesi esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya, onların dertleriyle dertlenmeye ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Beyazgül beraberinde; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Eyyubiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Karademir, Deniz Demir, Ali Yavuz ve Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya ile birlikte SSK Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak 31 Mart Yerel seçimler için Cumhur İttifakı ve AK Adaylar için destek istediler.

Temasları sırasında vatandaşların, gençlerin ve çocukların yoğun sevgisiyle karşılanan Samimiyetin ve İstikrarın Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül her zaman halkımızla esnafımızla el ele gönül gönüle olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Esnaf ve vatandaşlardan da her zaman sizinleyiz cevaplarını alan Başkan Beyazgül dua ve desteklerinden ötürü tüm vatandaşlara ve esnaflara teşekkür etti.

Çocukları çeşitli hediyelerle sevindiren Başkan Beyazgül ve Milletvekili Cevheri taleplerini ve önerilerini ileten vatandaşları da can kulağıyla dinleyerek çözümü de yine sahada sağladılar. 

 

Beyazgül'den esnaf ve vatandaşa teşekkür

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.