Sadakati bozmayın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çıraklık mağdurlarına, "Sen bizi dinle!"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken anların yaşandığı mitingde, EYT sürecinde staj ve çıraklıkları nedeniyle sigorta kayıtları olmadığı için emekli olamayan vatandaşların sloganları damga vurdu. Erdoğan, atılan sloganların ardından çıraklık mağdurlarını azarladı.

Sadakati bozmayın!  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çıraklık mağdurlarına, "Sen bizi dinle!"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da gerçekleşen mitingde dikkat çeken anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaptığı esnada sloganlar yükseldi. Miting sırasında "Çırağa müjde" sloganlarının yükselmesi üzerine bir süre atılan sloganları duymaya çalışan Erdoğan, mikrofonun kapalı olduğunu düşündüğü anlarda, "Ne diyor bunlar ya, müjde falan" diyerek konuyu danışmanlarına sordu. Danışmanların "Çırağa müjde diyorlar" sözlerinin ardından sinirlenen Erdoğan slogan atanları azarladı.

EYT sürecinde staj ve çıraklıkları nedeniyle sigorta kayıtları olmadığı için emekli olamayan vatandaşların sloganlarına cevap verdi. "Arkadaşlar çırağa müjde olmaz! Kalfaya ustaya müjde olur. Onun içinde bu tür adımlar yanlış adımlar. Konya'ya, Konyalıya sadakat, siz bu sadakati bozmayın." diyen Erdoğan, mitingdeki bir vatandaşın konuyla ilgili konuşması üzerine "Sen bizi dinle! Konya'nın 31 Mart'ta da rekor bir oyla belediyecilikte tarih yazacağını, sancağı da en yükseğe çıkaracağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın verdiği bu tepki dikkat çekerken Konya’da düzenlenen mitinge giden çok sayıda staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının miting başlamadan gözaltına alındığı iddia edildi.

Sadakati bozmayın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çıraklık mağdurlarına, "Sen bizi dinle!"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.