Beyazgül seçim çalışmalarına devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden aday gösterilen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart’ta Şanlıurfa rekor kırsın diye saha temaslarına devam ediyor.

Beyazgül seçim çalışmalarına devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Caddesi'nde caddede ve dükkânları gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Başkan Beyazgül bir emriniz var mı? Belediyemizin bir eksiği var mı? Diye sorarken esnaflar ise çalışmalardan memnun olduklarını belirterek 31 Mart Yerel  
Seçimleri için dua ve desteklerini iletiyorlar. 

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül fotoğraf çektirmek isteyenlerle fotoğraf çektiriyor. Derdi olanın derdini dinliyor. Beyazgül, ziyaretlerinde çocuklara da oyuncaklar dağıtıyor.

Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa’nın ilk alışveriş merkezini de ziyaret eden Zeynel Abidin Beyazgül burada AK Parti 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru ile birlikte AVM çalışanlarına ve burada işletmeleri bulunan esnaflarına kolaylıklar dileyerek dua ve desteklerini istedi.

Beyazgül seçim çalışmalarına devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.