Daha 18 yaşında rahatlığı ağızları açık bıraktı: Şanlıurfa’da hırsızlık anı kamerada

Eyyübiye’de bulunan Ucuzluk Pazarında bir manifatura mağazasının mutfağına 18 yaşlarında olduğu tatmin edilen bir hırsız girdi. İşyerindeki kameradan habersiz olan hırsız yaklaşık yarım saat boyunca değerli bir şeyler aradı. Umduğunu bulamayan hırsız mutfak malzemelerini çaldı.

reklam alanı
Daha 18 yaşında rahatlığı ağızları açık bıraktı: Şanlıurfa’da hırsızlık anı kamerada

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Ucuzluk Pazarında meydana geldi.

Pazarda bulunan bir manifatura mağazasının mutfağına henüz 18 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir hırsız girdi. Mağazadaki güvenlik kamerasından habersiz olan hırsız değerli bir şeyler arama başladı.

Yaklaşık yarım saat boyunca rahat tavırlarla mutfağı kurcalayan hırsız değerli bir şey bulamayınca mutfak aletlerini çaldı. 

Ucuzluk Pazarı esnafı yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle tedirgin. Bölgede bekçilerin devriye gezmesini istiyor.

Daha 18 yaşında rahatlığı ağızları açık bıraktı: Şanlıurfa’da hırsızlık anı kamerada

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.