Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ile birlikte 15 Temmuz Kadın Destek ve Yaşam Merkezinde açılan atölyeleri ziyaret etti.
Şanlıurfa Sosyal Girişimcilik Merkezinde açılan atölyelerde aşçılık, biçki-dikiş, örgü, okuma yazma sınıfı, bilgisayar eğitimi, fitness salonu ve kreş gibi bölümleri ziyaret eden Kuş, burada meslek öğrenip, el becerilerini geliştirmeye çalışan kadınlarla sohbet etti.
Kadınların ürettiği ürünleri satın alan Kuş, kurslara katılan kadınlara Halfeti- Mardin turistik gezisi sözü verdi.
Kuş, kadın destek merkezleri sayesinde kadınların hem maddi olarak iyi bir seviyeye ulaşma imkânı bulduklarını hem de sosyal çevre edindiklerini söyledi.
Şanlıurfa Sosyal Girişimcilik Merkezindeki kursiyerlerin, aldıkları eğitimlerle gelecekte hedeflerine ulaşabilmeleri için destek çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.


0 Yorum