Tarım sektörünün kalbi Şanlıurfa’da atıyor! Kapılarını açtı

Tarım sektörünün kalbi Şanlıurfa’da atıyor! Kapılarını açtı

Şanlıurfa’da kapılarını açan fuar, 80 sektör temsilcisi ve 300’ün üzerinde markayla ziyaretçilerini bekliyor.

reklam alanı
Tarım sektörünün kalbi Şanlıurfa’da atıyor! Kapılarını açtı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin tarım ve gıda üretiminde önde gelen kentlerinden biri olan Şanlıurfa, bu yıl da tarım nabzını tutuyor. 

Şanlıurfa’da kapılarını açan Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, 80 sektör temsilcisi ve 300’ü aşkın markayla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Tarım ve hayvancılık alanındaki en yeni ürünlerin, teknolojilerin ve yenilikçi çözümlerin tanıtıldığı organizasyon, bölge çiftçisine ve sektör profesyonellerine önemli fırsatlar sunuyor.

Fuar; tarım makineleri, hayvancılık ekipmanları, tohum ve gübre, bitki koruma çözümleri, sulama ve seracılık teknolojileri ile dijital ve akıllı tarım uygulamalarını kapsayan geniş bir yelpazede sektörü bir araya getirdi.

Fuarın ilk gününde binlerce ziyaretçi, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme ve deneyimleme fırsatı buldu.

Fuarın açılışına; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Start Fuarcılık Genel Koordinatörü Emsal Dağtepesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve birçok STK temsilcisi katıldı.

DAĞTEPESİ: FUARDA BU YIL YAŞANAN YOĞUNLUKTAN MUTLUYUZ

Fuarın açılışında konuşan Start Fuarcılık Genel Koordinatörü Emsal Dağtepesi, “Şanlıurfa’da 11. düzenlediğimiz Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarının mutluluğunu duyuyoruz. 80 katılımcımızın temsil ettikleri 300’ün üzerinde marka ile gıda sektöründen tarım sektörüne, organik ürünlerinden hayvancılık ekipmanlarına ve en son tarım teknolojilerine kadar geniş bir yelpaze sergiliyoruz. Fuarda katılımcılarımızın yarısı il dışından katılım sağlamaktadır. Bu sene düzenlediğimiz fuara olan ilgi nedeniyle alanımız tamamen dolmuştur.”

GÜLPINAR: FUARLAR ÜRETİMİN GELECEĞİNE AÇILAN KAPILARDIR

Tarımda  her geçen gün rekabetin artığını belirten Başkan Gülpınar, “80 stant ve 300’e yakın marka ile üretimin, emeğin ve sürdürebilirliğin buluştuğu 11. Şanlıurfa Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hayırlı olsun. Bugün dünyada olduğu gibi tarım ve hayvancılık sektöründe de hızlı bir değişim yaşanıyor. Teknoloji gelişiyor, yeni Pazar yerleri kuruluyor. Rekabet her geçen gün daha da artıyor. Artık sadece iyi ürün üretmekle yetmiyor, ürünü doğru sunmak, doğru pazarla buluşturmak ve yenilikleri yakından takip etmek gerekiyor. Çiftçimiz artık sadece tohumu ve traktörüyle değil, bilgiyle teknolojiyle ve modern pazarlama alanıyla da rekabet ediyor. İşte bu nedenle bu tür fuarlar önemlidir. Fuarlar çiftçilerimizin buluştuğu önemli merkezlerdir. Burada üreticimiz hem alışverişini yapıyor hem de sektörün en güncel gelişmelerini yakından takip ediyor. Fuarlar üretimin geleceğine açılan kapılardır” diye konuştu.

Fuarda; ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Şanlıurfa Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu da birer konuşma yaptı.

Fuar, 14 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Tarım sektörünün kalbi Şanlıurfa’da atıyor! Kapılarını açtı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.