Gazze bebekleri için Şanlıurfa’dan yardım eli!

Gazze bebekleri için Şanlıurfa’dan yardım eli!

Şanlıurfalı eczacılar ve hayırseverler, Gazze’deki bebeklerin temel beslenme ihtiyacına destek amacıyla dördüncü mama yardımını gerçekleştirdi. Yardım tırları Gazze için yola çıkacak.

reklam alanı
Gazze bebekleri için Şanlıurfa’dan yardım eli!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’de yaşanan insani krizin en masum mağdurları olan bebekler için Şanlıurfalı eczacılar ve hayırseverler, dördüncü mama yardımını organize etti.

Eczacı Cüneyd Yavuz, yardımın zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren çocuklar için bir nebze de olsa umut olmasını temenni ettiklerini belirterek, “Sorumluluğumuz gereği Gazze’ye desteklerimiz devam edecektir” dedi.

İlk üç organizasyonda 975 bin TL toplanarak yaklaşık 1 milyon 700 bin TL değerinde mama yardımı yapılmıştı. 

Dördüncü organizasyonda ise 1 milyon 49 bin 383 TL bağış toplanırken, 1 milyon 813 bin 250 TL değerinde 3 bin 541 adet mama dağıtıldı.

Yardım organizasyonuna Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının da ciddi katkıda bulunduğunu ifade eden Yavuz, başta Şanlıurfa Eczacı Odası ve Şanlıurfalı eczacılar olmak üzere, hayırseverlere ve Sağlık Müdürü Erhan Berk nezdinde Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

YARDIM TIRLARI GAZZELİ BEBEKLER İÇİN YOLA ÇIKACAK

14 Ocak Çarşamba günü saat 13.30’da, Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi Camisi karşısındaki alandan yardım tırları Gazze’ye uğurlanacak.

Gazze bebekleri için Şanlıurfa’dan yardım eli!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.