Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında yaşanan samimi bir diyalog, izleyenleri gülümsetti.
Öğrencilerle sohbet eden Başkan Tahmazoğlu’nun, siyahi bir öğrenciyle kurduğu ‘Şanlıurfa’ diyaloğu eğlenceli anlara sahne oldu.
Bir kafede oturan öğrencilerin yanına uğrayarak sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, siyahi bir öğrenciye “Nerelisin?” sorusunu yöneltti. Öğrenci, önce Gambiya cevabını verdi. Ardından esprili bir şekilde, “Urfalıyım da diyebiliriz” dedi.
TAHMAZOĞLU: SESİN GÜZEL, URFALI OLABİLİRSİN
Öğrencinin bu cevabı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Tahmazoğlu gülerek, “O nasıl oluyor ya?” diye sordu. Sohbetin devamında Başkan Tahmazoğlu ve öğrenci birlikte “Urfalıyam Ezelden” türküsünü seslendirdi. Türkü sonrası Başkan Tahmazoğlu, esprili bir dille öğrenciye, “Sesin güzel, Urfalı olabilirsin” dedi.
Ardından başka bir masaya geçerek öğrencilere selam veren Başkan Tahmazoğlu, burada da başka bir Şanlıurfalı öğrenciyle karşılaştı o anlar izleyenleri gülümsetti.

0 Yorum