Birlikte Yol Alanlar Derneği (Biryol-Der), Suriye ve Afrika’da yürüttüğü insani yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Dernek ekipleri, Suriye’de ekmek dağıtımı yaparak, savaş ve yoksulluk nedeniyle mağdur olan ailelerin sofralarına destek oluyor.
Geçen yıldan bu yana devam eden çalışmalar, aş evleri aracılığıyla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor.
BİRYOL-DER, Afrika kıtasında da faaliyetlerini sürdürüyor. Kamerun ve Çad’da yetimlere sofra kurma çalışmaları gerçekleştirilirken hem çocukların temel ihtiyaçları karşılanıyor hem de ailelerin yanında olunuyor.
Yardımlar kapsamında, Hatay’da genç gönüllüler, depremzedelere kışlık ayakkabı ulaştırarak BİRYOL-DER’in destek ve dayanışma çalışmalarına katkı sağladı.
Dernek yetkilileri, yürütülen yardım faaliyetlerinin planlı ve düzenli şekilde ilerlediğini belirterek, hem Suriye hem de Afrika’daki yardımların bölgedeki ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaştığını vurguladı.
BİRYOL-DER, insani yardım çalışmalarını genişleterek daha fazla çocuğa ve aileye ulaşmayı hedefliyor.

0 Yorum