Şanlıurfa'da Otoshow fuarı kapılarını açtı! Ziyaretçiler akın etti

Şanlıurfa'da Otoshow fuarı kapılarını açtı! Ziyaretçiler akın etti

Şanlıurfa Otoshow Otomotiv Fuarı kapılarını açtı. Çok sayıda firmanın katıldığı fuar, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfa'da Otoshow fuarı kapılarını açtı! Ziyaretçiler akın etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astor Şarj ana sponsorluğunda düzenlenen Şanlıurfa Otoshow Otomotiv Fuarı, 30 Nisan – 3 Mayıs 2026 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Batıkent Mahallesindeki fuar merkezinde gerçekleştirilen fuarın açılışına Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birçok firma ve uluslararası markanın yer aldığı fuarda otomobil bayileri, oto aksesuar firmaları, motosiklet üreticileri, karavan temsilcileri, sigorta şirketleri ile ses ve görüntü sistemleri alanında faaliyet gösteren firmalar stant açtı.

Ziyaretçiler, farklı otomobil markalarını tek alanda inceleme fırsatı bulduklarını belirterek fuardan memnun olduklarını ifade etti.

Firma temsilcileri ise ilk gün yoğunluğunun beklentilerin üzerinde olduğunu dile getirdi.

DENİZ: ŞANLIURFA’DA BÖYLE BİR ORGANİZASYONUN YAPILMASI SEKTÖR AÇISINDAN ÖNEMLİ

Fuarda stant açan Yemre Jant ve Lastik işletmecisi Yunus Emre Deniz, fuara olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Şanlıurfa’da böyle bir organizasyonun yapılması sektör açısından önemli. İlk günden ciddi bir yoğunluk var. Hem ürünlerimizi tanıtma hem de müşterilerle birebir iletişim kurma fırsatı buluyoruz. Bu tür fuarlar hem esnaf hem de vatandaş için faydalı oluyor. Burada sadece satış değil, aynı zamanda tanıtım da yapıyoruz. Farklı firmaların bir arada olması ziyaretçiler için de avantaj. Önümüzdeki günlerde yoğunluğun daha da artmasını bekliyoruz. Mağaza olarak fuar kapsamında çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Fiyatlarımız 20 bin  TL’den başlayıp ürünün modeline, desenine ve kalitesine göre 70 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ziyaretçilerimizi araç aksesuar ve çeşitli lastik jant ürünlerimizi yakından görmeleri için standımıza bekliyoruz” dedi.

Yemre Jant ve Lastik işletmecisi Yunus Emre Deniz

ÇAKALLI: KALİTEYİ VE KULLANIM KOLAYLIĞINI BİR ARADA SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Şanlıurfa’da yeni nesil EVA oto paspas satışı yapan firma yetkilisi Halil Çakallı, fuara ilişkin şunları kaydetti: 

“EVA paspaslar araç içine birebir uyum sağlayan, kaymaz tabanlı ve su geçirmez yapısıyla öne çıkıyor. Temizliği oldukça kolay olan bu ürünler, klasik paspaslara göre daha uzun ömürlü. Fuarda farklı araç modellerine uygun çeşitli renk ve desen seçeneklerimizi sergiliyoruz. Vatandaşların ürünleri yerinde inceleyip birebir görmesi bizim için önemli. Hem kaliteyi hem de kullanım kolaylığını bir arada sunmaya çalışıyoruz” 

EVA oto paspas satışı yapan firma yetkilisi Halil Çakallı

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, 3 Mayıs Pazar gününe kadar her gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak.

 

 

Şanlıurfa'da Otoshow fuarı kapılarını açtı! Ziyaretçiler akın etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.