Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan 18 park ve 5 semt sahası için toplu açılış programı düzenlendi.
Doğukent Mahallesinde gerçekleştirilen programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı.
Açılış törenine Başkan Nihat Çiftçi ve Başkanı Fatih Erbakan’ın yanı sıra Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.
“GERÇEK BELEDİYECİLİK, AHLAKLI BELEDİYECİLİKTİR”
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan gerçek belediyeciliğin ahlaklı belediyecilik olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Milli Görüş’ün kalesi olduğunu ispat eden bir şehir olan Şanlıurfa, bu yüzden her türlü takdiri hak ediyor. Cenab-ı Allah, sizin bu sevginizin hayırlı dualarla anılmasını nasip eylesin. Gerçek belediyecilik, ahlaklı belediyeciliktir. Bize oy versin ya da vermesin, herkese adaletli bir şekilde hizmet etmektir belediyecilik. Bu yüzden Yeniden Refah Partisi, mazeret üretmeden hizmet üreten belediyeciliği savunmaktadır.”
Program, kurdele kesimi ve alanların gezilmesinin ardından sona erdi. Vatandaşlarla da bir araya gelen protokol üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yoğun ilginin olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
110 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN YAPILDI
İlçeye kazandırılan projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Tamamıyla dağlık olan alanları tüm altyapı ve üstyapısıyla yeniden şekillendiriyoruz. Bu kadar dinamik bir ilçede hizmeti yetiştirebilmek için Karaköprü Belediyemiz tüm kadrolarıyla, meclis üyesi arkadaşlarımızla ve uzman ekiplerimizle 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindedir. Kur’an kursu, taziye evi ve okuma salonlarından oluşan çok amaçlı salonlarımızla birlikte toplam 110 bin metrekarelik yeşil alanı Karaköprü’müzün hizmetine sunuyoruz” dedi.
“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİN HİZMETLERİNİ GÖRÜYORUZ”
Karaköprü Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini ifade eden YRP Genel Başkan Yardımcısı Mahalli İdareler Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, “Bugün açılışını yaptığımız parklar ve sahalarla birlikte Karaköprü Belediyemizin ortaya koyduğu önemli hizmetleri görüyoruz. Üç gündür Şanlıurfa’dayız ve Millî Görüş belediyeciliğinin çalışmalarına yakından şahit oluyoruz” ifadelerine yer verdi.

0 Yorum