Şanlıurfalı akademisyenin mutlu günü

Şanlıurfalı akademisyenin mutlu günü

Şanlıurfalı akademisyen Prof. Dr. Mehmet Çay’ın Diş Hekimi oğlu Sergah Hulusi Çay, Gakgoşlar diyarı Elazığ’da düzenlenen görkemli düğün töreniyle Hakim Ayşe Nur Genç ile hayatını birleştirdi. Şanlıurfa ve Elazığ yörelerine ait geleneklerin buluştuğu düğünde davetliler, halaylar ve yöresel oyunlarla genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Şanlıurfalı akademisyenin mutlu günü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Veteriner Hekimliği Temel Bilimleri Bölümü Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çay’ın oğlu diş hekimi Sergah Hulusi Çay ile hakim Ayşe Nur Genç, Elazığ’da düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Düğüne Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, rektör yardımcıları ve Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin de katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Gakgoşlar diyarı Elazığ’daki özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen törene, Prof. Dr. Mehmet Çay’ın akademisyen dostları ve çalışma arkadaşlarının yanı sıra sağlık ve hukuk camiasından çok sayıda davetli katıldı.

ŞANLIURFA VE ELAZIĞ GELENEKLERİ BULUŞTU

Şanlıurfa ve Elazığ kültürlerinin buluştuğu düğünde renkli görüntüler yaşandı. Şanlıurfa yöresine ait halayların yanı sıra Elazığ yöresinin sevilen oyunlarından Çayda Çıra ve Delilo da davetliler tarafından oynandı.

Düğün töreninin ardından davetliler, çekilen halaylarla gece boyunca genç çifti yalnız bırakmadı.

Şanlıurfalı akademisyenin mutlu günü
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.