Şanlıurfa’ya dev yüzme havuzu geliyor! 3 bin 500 metrekare…

Şanlıurfa’ya dev yüzme havuzu geliyor! 3 bin 500 metrekare…

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Dağeteği bölgesinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. İl

Şanlıurfa’ya dev yüzme havuzu geliyor! 3 bin 500 metrekare…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Haliliye Belediyesi tarafınfan Dağeteği bölgesine kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalarda sona yaklaşıldı. Başkan Canpolat, ilgili birim amirleriyle birlikte tesis alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve toplam bin 750 metrekare kapalı alana sahip olan yarı olimpik yüzme havuzu; seyirci kapasitesi, soyunma odaları, antrenör odaları ve diğer kullanım alanlarıyla modern bir spor tesisi olarak planlandı. Projede otopark ve diğer çevre düzenlemeleri de yer alırken, çalışmaların tamamlanmasıyla tesisin Şanlıurfa’ya ve Haliliye’ye önemli bir spor yatırımı olarak kazandırılması hedefleniyor.

Gençlere yönelik yatırımların önemine dikkat çeken Başkan Canpolat, “Gençlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız her zaman şu ifadeleri kullanmıştır: ‘Geleceğin Türkiye’sine, geleceğe yön verecek olan gençlerimizle beraber ne kadar vakit geçirsek, ne kadar onlara hizmet etsek, ne kadar onların geleceğinin hazırlanmasına yönelik olarak hizmetlerde bulunsak azdır.’ Biz de bu anlayışla Haliliye ilçemizde gençlerimize yönelik hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın sıcak iklimine dikkat çeken Canpolat, yüzme tesislerinin artırılmasının hem gençlerin spora yönlendirilmesi hem de güvenli yüzme imkânlarının oluşturulması açısından önem taşıdığını ifade etti.

Canpolat, “Haliliye ilçemizde, Şanlıurfa’da sıcak bir iklimde olimpik havuzlarımızın sayısını artırarak şu anda beşinciyi yapıyoruz. Hem bölgemizdeki boğulma vakalarının önüne geçip hem de sportif faaliyetlerle ilgili gelecekte sporcular yetiştirerek, her zaman olduğu gibi Haliliye Belediyesi olarak inşallah ulusal standartlarda madalyalar kazanacak sporcularımızı bu tesislerimizde yetiştireceğiz” dedi.

Haliliye Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yarı olimpik yüzme havuzunun kısa süre içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

Şanlıurfa’ya dev yüzme havuzu geliyor! 3 bin 500 metrekare…
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.