Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasındaki sponsorluk sözleşmesi; bugün kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imzalandı. Törene ilgi yoğun oldu.

Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol ile Şanlıurfaspor forma sağ-sol kol sponsorluğunda anlaşma sağlayan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, düzenlenen törende sözleşmelere imzalarını attı. Törene Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kulüp Yönetim Kurulu, taraftar ve gazeteciler katıldı.

VALİ AYHAN: TAKIMIMIZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen törende Vali Ayhan, GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Akyürek'in attığı bu adımın tüm Şanlıurfalı iş insanlarına örnek olmasını diledi.

Şehrin bir bütün olarak takımına her zaman destek çıkmasını dileyen Vali Ayhan, "Akyürek'i böylesine bir davranışından dolayı tebrik ediyorum" dedi. 11 Nisan Stadyumu'ndaki çalışmalara da değinen Vali Ayhan, işin başında olduklarını ve her aşamasını birebir takip ettiklerini sözlerine ekleyerek "Gerek 1. lig gerekse bizim bir takım değişimlerimiz için statta çalışmalar sürüyor. Vatandaşlarımızın da talebi üzerine koltuklar sarı yeşil renklere bürünüyor. Tüm bu çalışmalar ilk maça yetişmese de ikinci maça yetişecektir" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: URFA'NIN ENERJİSİNİ ŞANLIURFASPOR'A YÖNLENDİRİYORUZ

Ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, Şanlıurfa'nın tüm enerjisini Şanlıurfaspor'a yönlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Beyazgül, "İnşallah daha büyük adımlar gelir diye kararlılıkla buradayız. Şanlıurfa'nın potansiyelini ve enerjisini Şanlıurfaspor'umuza nasıl yönlendiririz diye çaba sarf ediyoruz. Bugün şükürler olsun ki Şanlıurfa'nın sahip çıktığı bir kulüp var. Bu sarı yeşil renkler Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfalının sevdasıdır. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız başarı bizim gururumuz oldu. Bu çıtayı nasıl daha da yükseltiriz bunun gayreti içerisinde oyacağız" diye konuştu.

AKYÜREK: MUTLULUK VE GURUR YAŞIYORUM

Vali Ayhan ve Başkan Beyazgül'ün konuşmalarının ardından imzalar atıldı. Burada gazetecilere bir açıklama yapan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, anlaşmadan dolayı mutluluk ve gururu bir arada yaşadığını dile getirdi. Akyürek konuşmasında "Bugün hem iş hayatımda hem de özel hayatta büyük bir gurur ve mutluluk duyduğum bir sponsorluğu sizlerle paylaşmak için buradayım. Şanlıurfa benim için doğduğum ve büyüdüğüm şehir. Bu yüzden memleketim olan ve benim için her zaman özel bir yeri olan Şanlıurfa’nın futbol takımına destek olmak benim için büyük bir ayrıcalık. Bu sponsorluk anlaşması GKN Kargonun spora ve sporcuya olan desteğinin en somut göstergelerinden biridir" dedi.

BAŞKAN İZOL: EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ

Akyürek'in ardından bir değerlendirme yapan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol da, gerek transfer ve takımın lige hazır olması gerekse kurumsallaşma bakımından yoğun çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Vali Ayhan'ın "Akyürek, Urfalı iş insanlarına örnek olmalı" sözlerine katıldığını da sözlerine ekleyen Başkan İzol, "Öncelikle Sayın Akyürek'e teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor her geçen gün daha da iyi olacaktır. Biz her zaman birlik ve beraberlik içerisinde oldukça başarı da hemen arkasından gelecektir. Bugünkü tablo da bunu gösteriyor. Tüm Şanlıurfa halkına şunu söylemek istiyorum; takımınıza ve bize güvenin" şeklinde konuştu.

Tören gazetecilerin soru cevap kısmı ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Şanlıurfaspor ile GKN Kargo arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.