14 Eylül 2023 Türkiye Hava Durumu: Ülke Genelinde Hava Koşulları

Türkiye genelinde hava durumu hakkında güncel bilgileri sunmak için buradayız. 14 Eylül 2023 tarihinde Türkiye'nin farklı bölgelerinde beklenen hava koşullarını inceleyelim.

14 Eylül 2023 Türkiye Hava Durumu: Ülke Genelinde Hava Koşulları

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Bölgesi:

Marmara Bölgesi'nde hava ılıman olacak. İstanbul'da en yüksek sıcaklık 29°C'ye kadar çıkabilir. Sabah ve akşam saatlerinde hafif rüzgarlar esecek. Gökyüzü parçalı bulutlarla kaplı olacak.

Ege Bölgesi:

Ege Bölgesi'nde sıcaklık 30°C'ye kadar yükselecek. Güneşli ve açık bir hava hakim olacak. Deniz kenarlarında serinlemek için harika bir gün olabilir.

Akdeniz Bölgesi:

Akdeniz Bölgesi'nde hava sıcak ve güneşli olacak. Antalya'da en yüksek sıcaklık 32°C'ye kadar çıkabilir. Deniz suyu sıcaklığı da keyifli bir denize girmek için uygun olacak.

İç Anadolu Bölgesi:

Ankara ve İç Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık 30°C civarında seyredecek. Hava parçalı bulutlarla kaplı olabilir, ancak yağış beklenmiyor. Rüzgarın etkili olduğu bir gün olabilir.

Karadeniz Bölgesi:

Karadeniz Bölgesi'nde hava genellikle serin ve yağışlı olacak. Trabzon ve Rize gibi illerde yağmur bekleniyor. Sıcaklık 25-28°C arasında değişebilir.

Doğu Anadolu Bölgesi:

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava genellikle sıcak ve güneşli olacak. Van gibi şehirlerde sıcaklık 30°C'yi aşabilir. Yağış beklenmiyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi:

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık 35°C'ye kadar çıkabilir. Şanlıurfa ve Diyarbakır gibi illerde sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak.

14 Eylül 2023 Türkiye Hava Durumu: Ülke Genelinde Hava Koşulları

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.