Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü değişti

Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, temmuz ayında Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yeni görev verilen Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Çakmaklı'nın yerine Mehmet Aksoy atandı. Murat Çakmaklı'nın ardından il tarım orman müdürlüğü görevini vekaleten Halil Şıtıl atanmıştı.

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü değişti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı teşkilatında çok sayıda il müdürü görevden alındı, yerlerine yeni müdürler atandı ve bazı müdürlerin de görev yerleri değiştirildi.

 

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararnamesine göre Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Çakmaklı da görevden alındı.

 

Kararnameye göre, temmuz ayında Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yeni görev verilen Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Çakmaklı'nın yerine atanan isim de belli oldu. Murat Çakmaklı'nın bakanlıkta görevlendirilmesinin ardından Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü olarak Halil Şıtıl vekaleten atanmıştı. 

 

Bugünkü kararnameyle Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy atandı. 

 

MEHMET AKSOY KİMDİR?

1972 yılında Malatya'da doğan Mehmet AKSOY; Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden ziraat mühendisi olarak mezun olmuş, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi P.D.R. eğitimi almış, İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde mimarlık yüksek lisansı yapmıştır. Özel sektörde iş hayatına başlayan AKSOY, Tarım Bakanlığı-İstanbul Tarım İl Müdürlüğü Proje ve İstatistik Şube Müdürlüğü (Mühendis), Halkalı Ziraat Mektebi (Mühendis,Öğretim Görevlisi), Halkalı Tarımsal Yayım ve Hizmet içi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (Mühendis, Öğretim Görevlisi), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı-İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü (İnspektör), İstanbul Fatih İlçesi, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü (Müdür), İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Bölümü (Öğretim Görevlisi), Zeytinburnu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü (Ziraat Mühendisi) olarak çalışmış ve 13.01.2021 tarihinden itibaren de Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde müdür olarak görevlendirilmiştir. Halen bu görevine devam etmektedir.

 

Çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi olan AKSOY, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konularında çalışmalar yapan bir vakıfın 20 yıl genel sekreterliğini yapmıştır.

 

Ayrıca AKSOY'un Bakanlığımızca süs bitkileri yetiştiriciliği konularında 2 kitabı yayınlamıştır. Bakanlığımızın eğitimcisi olarak fümigasyon ve inspektör eğitmenliği yapmıştır.

 

Kalkınma Ajansı projelerinde editörlük ve mantıksal çerçeve matrisi çalışmaları bulunmaktadır.

 

Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 BİHA

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü değişti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.