Şanlıurfa’da küçücük ilçenin yolları kaderine terk edildi! Bir yaz boyunca ne yapıldı?

Bozova’da yağışın ardından yollar çamur deryasına dönerken, çamura saplanan bir araç yolda mahsur kaldı.

Şanlıurfa’da küçücük ilçenin yolları kaderine terk edildi! Bir yaz boyunca ne yapıldı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde yağmurun ardından ortaya çıkan manzara, ilçe merkezindeki yol sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Yağışla birlikte çamurla kaplanan yollardan geçmeye çalışan bir araç çamura saplanarak mahsur kaldı.

KIŞ GELMEDEN YOLLAR NEDEN TAMAMLANMADI?

Kış aylarında yağışların etkili olacağı her yıl bilinirken, belediyelerin yaz aylarını yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları için değerlendirmesi gerekiyor. Özellikle ilçe merkezlerinde parke ve asfalt çalışmalarının yağışlı dönem başlamadan tamamlanması, vatandaşların benzer sorunlarla karşılaşmaması açısından büyük önem taşıyor.

Ancak Bozova’da yağmurun ardından ortaya çıkan görüntüler, bu konuda yeterli hazırlığım yapılmadığını ortaya koyuyor. 

KÜÇÜK BİR İLÇEDE BU MANZARA NEDEN YAŞANIYOR?

Koca bir yaz mevsimi geride kalırken, Bozova ilçe merkezinde yolların hala bu durumda olması dikkat çekti. Küçük bir ilçe olmasına rağmen yol sorunlarının çözülememesi, belediyenin çalışmalarını da tartışmaya açtı.

Vatandaşlar, yağışlı günlerde çamur ve ulaşım sorunuyla karşılaşmak istemezken, bu sorunların kalıcı bir çözüm bulmasını istiyor. v

Şanlıurfa’da küçücük ilçenin yolları kaderine terk edildi! Bir yaz boyunca ne yapıldı?
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.