Bozova'da Serdar Tuncer coşkusu

Bozova Belediyesi, Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında ünlü şair, yazar ve TV sunucusu Serdar Tuncer'i Bozovalılarla buluşturdu.

Bozova'da Serdar Tuncer coşkusu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozova Belediyesi tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirildi.

Mevlid-i Nebi haftası etkinliklerine katılan Serdar Tuncer, birbirinden güzel şiirlerle Bozovalıların gönüllerini feth etti.

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri, Bozova Belediyesi Kent Meydanı Parkı'nda düzenlendi. Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş, Siyasi Parti Başkanları, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Program öncesinde, Bozova Belediyesi'nin 4 yılda yapmış olduğu hizmetler slayt sunumunda Gazeteci ve TV sunucusu Ekrem Demirbilek tarafından yapıldı.

Program sonrasında teşekkür konuşmasında bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, "Bugün düzenlediğimiz Mevlid-i Nebi haftası programımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran Serdar Tuncer ve ekibine şahsım ve halkımız adına teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz bundan önce olduğu gibi sonrasında da devam edecektir. Düzenlediğimiz etkinliğe teşrif eden, başta ilçe kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt, mahalle muhtarlarına ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Bozova'da Serdar Tuncer coşkusu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.