Otomobil fiyatlarında düşüş dalgası… Sıfır ve ikinci el araç fiyatları daha da düşecek: Asıl indirim bu tarihte!

Otomobil fiyatlarında düşüş eğilimi başladı. Sıfır ve ikinci el araç almak isteyenler için müjdeli haber... Asıl indirim ise önümüzdeki aylarda geliyor. İşte ayrıntılar...

Otomobil fiyatlarında düşüş dalgası…  Sıfır ve ikinci el araç fiyatları daha da düşecek: Asıl indirim bu tarihte!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son iki yılda otomobil fiyatlarındaki fahiş zamların ardından, Türkiye'nin otomobil pazarı dönüş yaşamaya başladı. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan önlemler, sıfır araç kampanyaları ve ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan düşüşlerle birlikte, piyasada önemli değişiklikler yaşanmaktadır. İşte otomobil sektöründeki bu son gelişmeler...

SIFIR ARAÇLARDA YÜZDE 20 İNDİRİM

Sıfır araç pazarında yaşanan sıkıntılar sona erdi. Teslimat süreleri hızla azalarak iki haftaya kadar düştü. Otomobil bayileri, sıfır araçlarda yüzde 20'ye varan indirimlerle kampanyalar başlattı. Bu durum, müşterilerin sıfır araçlara olan ilgisini artırdı.

İKİNCİ EL ARAÇLARDA FİYAT 250 BİN TL'YE KADAR DÜŞTÜ

Sıfır araçlardaki indirimlerin yanı sıra ikinci el otomobil pazarında da fiyatlar gerilemeye başladı. Bazı otomobiller, son bir ayda 250-300 bin TL'ye kadar fiyat düşüşü yaşadı. Ancak, bu düşüşe rağmen ikinci el otomobil pazarında galericiler müşteri çekmek için yoğun bir rekabet içerisindeler.

OTOMOBİL FİYATLARINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Piyasada yaşanan durgunluk ve fiyat gerilemeleri, vatandaşları "Otomobil fiyatları daha da düşer mi?" sorusuyla düşündürüyor. Sektör temsilcileri ise konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunuyor. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, durumu şu şekilde özetliyor:

Hem sıfır hem ikinci el otomobilde fiyat düşüşleri söz konusu. Önümüzdeki birkaç aylık süre zarfında özellikle ikinci elde fiyatlar bir miktar daha geri gelebilir. Yani fiyatlar daha fazla düşecek. Sıfır ve ikinci elde yaşanan fiyat düşüşleri ve sıfırda sunulan kampanyalar yıl sonuna kadar devam edecektir. Otomobil almak isteyen vatandaşlarımız mevcut fiyatlar ve sunulan kampanyalardan bütçe ve ihtiyaçları dahilinde faydalanabilirler."

Otomobil fiyatlarında düşüş dalgası… Sıfır ve ikinci el araç fiyatları daha da düşecek: Asıl indirim bu tarihte!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.