Şamil Tayyar'dan Fatma Betül Sayan için dikkat çeken paylaşım: Salon ayakta alkışladı

Fon soruşturmalarının AK Parti içinde yarattığı tepkilere ilişkin Şamil Tayyar'dan dikkat çekici bir açıklama geldi. Bir il başkan yardımcısının, "Biz Fatma Betül Sayan'ı yargılanırken görmek istiyoruz" dediğini aktaran Tayyar, salondaki herkesin bu sözleri ayakta alkışladığını öne sürdü.

Şamil Tayyar'dan Fatma Betül Sayan için dikkat çeken paylaşım: Salon ayakta alkışladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Türkiye'yi sarsan fon soruşturmaları sürerken dikkat çekici bir iddia gündeme geldi.

Gazeteci Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir ilde gerçekleştirilen parti toplantısında Fatma Betül Sayan Kaya'nın yargılanması yönünde çağrı yapıldığını açıkladı. 

“Biz Fatma Betül Sayan’ı yargılanırken görmek istiyoruz”

Tayyar'ın aktardığına göre, bir il başkan yardımcısının dile getirdiği talep salondaki partililer tarafından ayakta alkışlandı. Tayyar paylaşımında şunları kaydetti:

Fon vurgununa en büyük reaksiyon AK Parti içinden yükseliyor. Siyasette pek alışık olmadığımız bir durum. Ayrıca, 25 yıllık siyasi partinin reflekslerinin hâlâ güçlü olduğunu gösteriyor. Bakın, size çok çarpıcı bir örnek vereceğim, AK Parti içindeki öfke katsayısını tahmin edin. Daha dün. Bir ilimizdeki parti toplantısında bir il başkan yardımcısı söz alıp ayağa kalkıyor, fon vurgununa öfke kusuyor ve sonra şöyle diyor: “Biz Fatma Betül Sayan’ı yargılanırken görmek istiyoruz.” “Kişisel husumet” diye düşünebilirsiniz, “fevri bir çıkış” diyebilirsiniz. Ancak salondaki herkes bu talebi ayakta alkışlıyor. İşin özü budur.

Şamil Tayyar'dan Fatma Betül Sayan için dikkat çeken paylaşım: Salon ayakta alkışladı
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.