kaynak olarak ekleyin
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Kırsal Mahallesinde dün yaşanan aile içi silahlı saldırı, kentte büyük üzüntüye neden oldu.
İddiaya göre bir şahıs, 50 yaşındaki annesi H.Ç. ile 25 yaşındaki kız kardeşi Z.D. ve 11 yaşındaki diğer kız kardeşi M.D.’yi pompalı tüfekle vurdu. Saldırıda anne H.Ç. ve 25 yaşındaki Z.D. hayatını kaybederken, yaralanan 11 yaşındaki M.D. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından Şanlıurfa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Mine Ayneli de yaşanan vahşete tepki gösterdi.
MİNE AYNELİ’DEN KADINA ŞİDDET TEPKİSİ
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mine Ayneli, kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek saldırının aile içerisinden gelmesine dikkat çekti.
Ayneli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Sabah sabah yine kadına şiddetle ciğerimiz yandı. Bu şiddetin mağduru anne olur, eş olur, kardeş olur hiç fark etmez. İşin ilginç yönü kadını başkalarından koruması gereken insanların bu zulmü yapması... İnsanlar konuşa konuşa anlaşır. M. Akif'in dediği gibi 'Beşeriyet sırtlanları geçti yırtıcılıkta.' Yırtıcı hayvanlar bile ancak hayatta kalmak için öldürür.”


0 Yorum