Bahçeli’den Anayasa Mahkemesine HDP tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesinin HDP'yi kapatma davasında bir karara varmamasına tepki gösteren Bahçeli, "HDP ve devamında kurulan hangi parti varsa derhal kapatılmalı, bir daha bölücü ve yıkıcı bir siyasi organizasyona ruhsat ve icazet verilmemelidir” dedi.

Bahçeli’den Anayasa Mahkemesine HDP tepkisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Cumhur İttifakı olarak Cumhuriyet'in yeni yılında Türkiye Cumhuriyeti'ni çağın üzerine sıçratacaklarını belirten Devlet Bahçeli, “14 ve 28 Mayıs'ı 31 Mart zaferiyle perçinleyeceğiz. İttifak olarak yeni Türk mucizesine imza atacağız” dedi. 

ANAYASA MAHKEMESİNE HDP TEPKİSİ

Geçen hafta sonu yapılan Yeşil Sol Parti’nin kongresine değinen Bahçeli, Anayasa Mahkemesine tepki gösterdi. Bahçeli, şunları söyledi:

“Geçen hafta YSP isimli bölücü yapının dördüncü büyük kongresi yapıldı. Bu terör gösterisinin yapıldığı salonda İstiklal Marşı okunmadı, Türk bayrağı asılmadı. Bölücü terör örgütü başının sloganı atıldı. CHP ve Kılıçdaroğlu ne dedi? Yeşiller ve Sol Parti bir kez daha kostüm değiştirmiştir. Anayasa Mahkemesi ne yapmaktadır. HDP'nin kapatılması ile ilgili iddianame ne hakla bekletilmektedir. Anayasa Mahkemesi'nden davacı olacağız. Olan biten rezaleti ne zaman göreceksiniz… HDP ve devamında kurulan hangi parti varsa derhal kapatılmalı, bir daha da bölücü bir organizasyona ruhsat verilmemelidir."

"SÖZDE MEDENİ ÜLKELER İSRAİL'İN ARKASINDA TOPLANDI"

İsrail’in Gazze’deki saldırılarına da değinen Devlet Bahçeli, “İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılmaktadır” dedi. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gazze'de insanlık değerleri vurgun yemiştir. Gazze'de toplu katliam yapılıyor. Sözde medeni ülkeler ise İsrail'in arkasında toplandı. Gazze'ye insani yardımların önü kesilmemelidir. İnsanı yardım koridoru ile Gazzelilere el uzatılmalıdır. İsrail'in saldırılarına derhal son verilmelidir”.

Bahçeli’den Anayasa Mahkemesine HDP tepkisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.