Nebati kardeşlerden takdir edilecek davranış

Hayırsever iş insanları Fethi ve Nezih Nebati, uzun yıllardır Viranşehir’in su ihtiyacını karşılayan su deposu arsasını Viranşehir Belediyesine bağışladı.

Nebati kardeşlerden takdir edilecek davranış

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacı Süleyman Nebati’nin oğlu iş insanları İnşaat Mühendisi Fethi ve Nezih Nebati’den takdir edilecek bir davranış geldi. 

Viranşehirli Nebati kardeşler, Yeni Mahallede yıllardır ilçenin su ihtiyacını karşılayan 5 nolu parselde adlarına kayıtlı 2 bin 242 metrekareden oluşan su deposu arsasını Viranşehir Belediyesine bağışladı.

Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından konuşan Nebati kardeşler, bağışladıkları arsanın Viranşehir Belediyesine ve ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ve İmar ve Şehircilik Müdürü Hıdır Çakar da Viranşehir Belediyesine arsa hibe eden Fethi ve Nezih Nebati’ye teşekkür plaketi verdi. 

Bağışlanan arsanın hizmet için kullanılacağını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, “Uzun yıllardır ilçemizin su ihtiyacını karşılayan su deposu arsasını Viranşehir Belediyemize bağışladığından dolayı Nebati kardeşlere teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Nebati kardeşlerden takdir edilecek davranış

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.